Vi kan se tilbake på en fin stevnehelg

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 21. Nov 2018

I Vestfold, nærmere bestemt Jarlsberg og Melsom Rideklubb, ble det arrangert L/E stevne i sprang med INM junior, noe som vi har blitt fortalt er var et meget vellykket arrangement.
Vellykket ble stevnet også for våre ryttere, som til sammen tok fem klasseseire på ovennevnte stevne.

Vi begynner med å gratulere Sofia Nyberg som på sin Zara red inn til seier i 1, 25m (1.avd inm) og som i denne klassen også kunne ta med seg Ronja Espejords minnepokal (se innlegg i hestesport).
Tidenes første Grand Prix Cup ble arrangert på stevnets nest siste dag. Victoria Gulliksen red Ballenteskin Watch This til seier i denne 1,50m klassen (se også hestesport)
Martine Eknes Hegna og Zoraya forble heller ikke uten seire denne helgen med 1.pr i 1,40m.
Geir Gulliksen og Edesa S Banjan 1.pr. 1,45m.
Sofie Rieber-Mohn Borgen på Firefly H 1.pr. 1,10m.
Øvrige DOR-resultater:
Johan-Sebastian Gulliksen: Calido 6.pr. 1,30m. Cancara E 13. og 12. pr i 1,30m klasser. Via vd Karmenhoek 3.pr. 1,50m og Bon Suela 4.pr. i 1,30m og 1,35m.
Madison Granlund / CSF Premier Cruz 16.pr. 1,20m
Eva Ulrika Cappelen / Carrero 7.pr. 1,30m
Victoria Gulliksen: Firefly H 2.pr. 1,30m. Deville 12.pr. 1,30m.
Celine Eknes Hegna / H Day van Bareel Hof 15.pr. 1,20m
Cathrin Muri: Gini Van Het Broekdal 4.pr. 1,45m. Casanova 9.pr. 1,30m. Uniflore de Beaufour 10.pr. 1,25m.
(resultatlister)

I Opglabbeek (Belgia) var det også DOR-ekvipasjer blant premieplukkerne på stevnet forrige helg.
Karoline Lien og Castlefield Jess kunne ta med seg en 4. og 7.pr fra to 1,45m klasser.
Martine Mariero Moe og Sunny’s Heart 11.pr. i 1,30m.
Ingrid Gjelsten: Carbon 5 4.pr. 1,35m. Jovinal 4.pr. 1,25m. Joli Coeur 8.pr. 1,40m.
Martine Ottesen / Hypoliet Vd Koelaar 6. og 12.pr i 1,35m klasser.

Vi får si som før: Bra jobbet til alle våre ekvipasjer som selv på slutten av året fortsatt viser jevn og god konkurranseform.

Stevneåret er overhodet ikke over selv om det sakte men sikkert går mot slutten av november måned. Kommende helg er intet unntak: I Kronenberg (Nederland) er Marit Haarr Skollerud meldt til start.
I et annet Lier, nærmere bestemt Belgia stiller Ingrid Gjelsten og Martine Ottesen.
Og på CIS5*-W stevne i Madrid (Spania) er den norske representanten Johan-Sebastian Gulliksen.
På mer hjemlige trakter er innendørssesongen godt i gang, og selv uten oversikt over påmeldinger gjetter vi på at DOR har startende på de mer lokale stevner også.