Stevner sist helg - kort oppsummert

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 27. Sep 2019

I løpet av helgen som nå ligger bak oss, var det flere mesterskap; både på hjemmebane og i utlandet. DOR hadde ryttere til start på flere stevner, og vi sier oss meget godt fornøyde med resultatene til våre utøvere.

I Belgia ble det arrangert unghest-vm: Victoria Gulliksen og Ibiza imponerte i 6-års klassen med kun «nullrunder» og endte opp med en meget respektabel 4.plass i årets «Jumping World Breeding Championship for Young Horses».
På samme stevne red Erik Preben Strand sin Indoletto til en 11.plass i 1,40m.
Se også hestesport.no 22.september.
(Foto: privat/hestesport)

På mer hjemlige trakter, nærmere bestemt i Åmot, ble det arrangert kretsmesterskap i dressur for Buskerud Rytterkrets. Vertsklubb var Sigdal og Rosthaug Hestesportslag.
Også her var det meget gode prestasjoner av DOR-rytterne (viser til tidligere innlegg).
Kretsmestre lag senior:
Linn Brudevold Næss / Gasparo
Susanne Hjerpeland / Engas Donna Lucia
Bronsemedalje KM individuelt senior: Susanne Hjerpeland / Engas Donna Lucia
(Foto:Andreas Hjerpeland)

Også i Grenland, på elitestevne sprang, hadde vi ryttere til start.
Kristin Granlund og Clara Alfarvad Z tok en 12.premie i 1,20m
mens Camilla Storemark red hesten Casper til en 4.premie i 1,30m og hesten Anemone VS til 12.plass i 1,25m.

Resultater: Zangersheide  Sigdal og Rosthaug  Grenland