Kingsland Oslo Horse Show er over for i år

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 16. Okt 2017

Det har vært fem dager med spennende klasser og god underholdning.

Vi takker våre deltakere og kan se tilbake på en helg med positive resultater.

Johan Sebastian Gulliksen feiret ikke bare sin 21 års dag i helgen (gratulerer på etterskudd), men vant også en 1,40m klasse på fredag med hesten Quidam’s Cherie.
I tillegg tok han 7.pr. i 1,50m med Quiet Easy (var for øvrig beste norske ekvipasje i denne klassen) og 10.pr. i 1,40m med Via vd Karmenhoek.
En annen som gikk seirende ut av en konkurranse i helgen var Julie Askim Petersen på Carnhill Jess som vant  1.pr. MB kat 2
Embla Aske Jacobsen og Master Bob Red to MB+5 klasser (kat.2) og endte på en 4. og 2. plass i disse klassene.  Madeleine Lien og Javas Lady Bug  ble plassert i to ponniklasser: 10.pr. 1,25m 10.pr. 1,35m
Eyvind Sverre Nistad og Gipsy Girl De Tiji 2.pr. 1,20m
Martine Mariero Moe / Aisling's Boy 4.pr. 1,15m(MB+5 kat 1)
Ingrid Gjelsten Joli Coeur M Y 12.pr. 1,30m og  Violetta D 10.pr. 1,40m
Martine Eknes Hegna/ Zoraya 14.pr.1,40m7.pr.1,45m
Geir Gulliksen / Arakorn 12.pr. 1,50m
Line Karlsen Raaholt / Cupido 17.pr. 1,40m og 4.pr. 1,40m
Marit Haarr Skollerud / Nicole 11.pr. 1,40m
Victoria Gulliksen / Viego Les Hauts 19.pr. 1,40m

Kingsland Oslo Horse Show var åpningen av den Vest-Europeiske World Cup sesongen.  Når det gjelder World Cup, er planen (viser til artikkel i Hestesport.no) å bygge videre på laget som var i årets EM.  Og da kan vi fortsatt glede oss over å ha med to DOR ryttere: Marit Haarr Skollerud og Geir Gulliksen  sammen med Marie Longem og Pål Flam.  Det skal heller ikke være unevnt at Victoria Gulliksen er reserve.