Stevnenytt 13/2023

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 22. Mai 2023

Vi har rundet midten av mai måned og har i skrivende stund to stevnehelger å se tilbake på.
Det har vært D.O.R. ryttere til start på stevner i inn- og utland og som alltid skal vi skryte litt, for her har det blitt mange sterke resultater å glede seg over.

Denne ukes oppdatering fra stevnefronten starter som alltid med de seirende ekvipasjer:
13.mai på D-stevnet til Søndre Nordstrand seiret Eline Werner Stenberg og Genetic-Loma i 1,10m.
Morten Wasmuth og hans Avanti Diamani W vant lørdag 14/5 1,20m i Grenland.
Vinner av MB:3 14/5 på Hønefoss ble Torunn Marie Albertsen Bustnes og Borbjergs Corner Hit.
Kristine Langen Stokmo / MHS Austerity vant LC:3 både lørdag og søndag på stevnet til Borge Rideklubb 12-14/5
Ingrid Gjelsten og Jackson vd Bisschop seiret i torsdagens og lørdagens 1,40m-klasser på CSIO3* stevnet i Kronenberg (Nederland) helgen 18-21.mai.
Vinner av søndagens 1,35m på E-stevnet til Sørlandsparken Rideklubb 18-21/5 ble Morten Wasmuth og Avanti Diamani W.

Martine Eknes Hegna / Iniesta 5.pr. 1,35m

D.O.R. er fortsatt udelt stolte av klubbens ryttere. Dere er flotte representanter både for sport, klubb og Norge, noe deres resultater helt klart gjenspeiler.

Om ikke mange dager starter nye stevner, også her hjemme på Linnesvollen. Først ut er FEI Nations Cup Youth (ponni, junior, young rider, children) med CSI1* i tillegg. (start/resultatlister)
Neste helg blir det det årlige Norway Grand Prix med EEF Longines Nations Cup/ CSI1*/CSIYH.
Mange av klubbens ryttere vil bli å se i aksjon her i løpet av de to kommende helger.