Nytt fra stevnefronten uke 5/2020

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 3. Feb 2020

Februar måned har meldt sin ankomst, og det har ikke vært mangel på stevner i løpet av helgen som nå ligger bak oss.
DORs ryttere har konkurrert i både sprang og dressur, på hjemme- og bortebane i løpet av helgen.

Flere seire har det også blitt på våre ryttere.
På D-stevne dressur i regi av Jarlsberg og Melsom Rideklubb, red Kady Besseberg sin Engas Matthew til seier i MC:1
Grenland Ryttersportsklubb arrangerte L-stevne i helgen. To seire til DOR-rytter Hedda Hagen Berentsen: med Avanti Undercover W 1.premie i 1,20m og med JJ Casiska 1.premie i 1,30m.

På hjemmebane var det BRyK/Agria vintercup i dressur som ble avholdt.
Noen seire ble det ikke, men i lørdagens LC:2 ponni red Alina Slyngstad-Hansen hesten Enghøj Jáir til en fin 2.plass i klassen.
I klasse LC:2 for hest endte Rill M. Rytter Fjøren og Precious Tamara på 2.plass mens 3.plassen gikk til Malin Wang-Johannessen på Jakarta Odeveld.
Søndag var igjen Kady Besseberg og Engas Matthew klare for en ny MC (MC:3)
en velfortjent 2.plass ble det på de to.

I Nederland (elitestevne De Peelbergen)
stilte Morten Djupvik til start med flere hester, og har følgende resultater etter helgens stevne:

Grosso 21.pr. 1,05m
Disko Bay 6.pr. 1,35m
Celic 3.pr. 1,35m
Hannes VS 10.pr. 1,40m

Vi gratulerer alle DOR-ryttere med deres resultater i løpet av stevnehelgen. Flere stevner blir det kommende helger, og vi følger med både fra stevnearenaene rundt om og hjemmefra. Lykke til videre alle sammen.