Her kommer siste statusrapport fra Bergen: finaledagen.

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 19. Jun 2016

Finalene er over for vår del, men skal man la bildene tale for seg ser det virkelig ut som om Team DOR har hatt et fint stevne og en fin tur.

3.divisjon: (resultatliste)
Laget bestående av:Andrea Kristine Martinsen – Balazuc D, Sophie Låker Myrseth – Forever Young, Sunniva Haugland – Dominico og Lina Ekornrud – S.I.E.C. Casall endte på en 4.plass i finalen.


2.divisjon: (resultatliste)
Laget bestående av: Cathrin Muri – Uniflore de Beaufour, Kristine Fjeldbo Winge Hansen – Cayenne II og Lina Ekornrud – Want to do var kun ett riv unna å ri omhopping om 3.plassen. Laget endte til slutt på en 5.plass i finalen, en sterk prestasjon med kun 3 på laget.


1. divisjon: (resultatliste)
Laget bestående av: Cathrin Muri – Aljana, Lotte Grimsrud Giseth – C. Lucky Lord RK, Eyvind Sverre Nistad – Gipsy Girl De Tiji og Knut Helge Dalen – Caprice Volo endte med totalt 18 feil, men det holdt til en fin-fin 3. premie i finalen for 1.div Norgesserien. Lagleder i dag også var Anne-Britt Muri.

Gratulerer_sprang.jpg


Godt jobbet alle sammen!
Det rettes en stor takk til alle som red på lag og representerte Drammen og Omegn Rideklubb på dette stevnet.
Takk rettes også til de som frivillig stilte opp som lagledere og til alle som var med som supportere. Dere har alle gjort en flott jobb og det setter klubben deres stor pris på!


Takker spesielt Kjersti som har vært både fotograf og sørget for at vi har fått daglige oppdateringer om stevnet.