Takk for hjelpen

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 14. Jun 2016Vi vil med dette rette en stor takk til alle som stilte opp og hjalp til under siste stevne på Linnesvollen. Vi er veldig takknemlige for alle som stiller opp og hjelper til med våre arrangementer.
Vi ønsker alle å arrangere så bra stevner som mulig. For å gjøre dette er vi avhengige av ikke bare de konkurrerende men også klubbmedlemmer og andre interesserte i sporten: Dugnad er ikke bare jobb, det er også sosialt, det styrker klubbtilhørligheten og gir en fin mulighet til å se hvordan et stevne blir arrangert og bli en del av teamet.

Som alle andre idrettslag er DOR avhengige av frivillighet og dugnadsinnsats.
Vi har også en oppfordring til klubbens ryttere om å gi beskjed, når de melder stevner, hva de kan hjelpe til med (Rir du for DOR og hjelper til i to klasser eller mer under stevnene vil du også få redusert startavgift).

Jo flere som har muligheten til å stille, desto lettere er det å holde "stevnehjulet" i gang.
Klubben har derfor et ønske om at de som vil lære å være f.eks. tidtakere, skrivere osv. melder sin interesse til vår stevnekoordinator Hanne, slik at nødvendig opplæring kan bli gitt i forkant av stevnet.


Så - vi håper vi ser dere igjen om noen uker på Lier Horse Show som vil ha både sprang- (30/6-3/7) og dressurklasser (1-3/7)

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.