Årets første stevne på Linnesvollen.

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 7. Mar 2016

I helgen ble det arrangert, som de fleste sikkert har fått med seg, distriktsstevne i sprang i regi av DOR.

Stevneledelsen kunne melde om et vellykket stevne; ikke minst takket være alle de frivillige som stilte opp og gjorde en meget god innsats.
Etter stevnet på søndag ble de derfor invitert til pizzamåltid og hyggelig samvær i Restaurant Sancerre som takk for hjelpen.
Om lag 15 av de som var involvert i stevnet stilte opp og det er bra. Stevner skal ikke bare være jobb, det skal være hyggelig også.
Det ryktes også om at banemannskap og speaker m.fl. fikk både hovskraper, svamper og hestegodt som takk for hjelpen; alt finansiert av en snill person som brukte sitt gavekort til innkjøp.
Nå er det ikke slik at dugnadsarbeid skal lønnes i noen form, men små ting (og morsomheter) kan bidra til at det blir hyggelig stemning og muntert samvær, noe som helt klart styrker klubbånden og samhørigheten.

På klubbmesterskapet i desember i fjor blomstret dugnadsånden og det er helt tydelig at denne ikke ble lagt død da vi gikk inn i 2016. De frivillige som stiller til dugnad, før, under og etter stevnet er motoren som holder det hele i gang.
Når det arrangeres stevner som dette, er klubben avhengig av frivillig hjelp, og dette settes det stor pris på.
La oss fortsette denne trenden, det gir ikke bare god avvikling av stevner men skaper også en god klubb- og lagånd.

Har du lyst til å lære mer om å organisere stevner er det fullt mulig å melde interesse til sportskomiteen i klubben. Frister det å bli steward, dommer eller banebygger, meld interessen til samme komite så vil de sørge for å videreformidle dette til rytterkretsen eller annen instans.

Så nok en gang: Tusen takk til alle de frivillige som stilte opp på stevnet og håper å se dere igjen (og flere til kanskje?) neste gang DOR skal arrangere stevne.

Resultater fra D-stevnet i sprang finnes her