Stevnenytt 21/2024

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 24. Jun 2024

Hvor man skal starte denne ukes stevneoppdatering, er neimen ikke lett: for i løpet av helgen har det vært mange supre resultater levert av D.O.R.s ryttere.
De har vært på konkurransebaner både som norske representanter på internasjonale stevner, så vel som deltakere på stevner her til lands.

På hjemmebane ble det i helgen arrangert vårt tradisjons-stevne Lier Horse Show:
Bertine Hagen Berentsen og Avanti Undercover W vant 1,20m torsdag og fredag. De ble også sammenlagtvinnere i 1,20m Cup.
Olivia Isabel Fuchs og hennes Little Ms. Zippey vant 0,80m lørdag og søndag samt 1m lørdag og søndag. De ble også sammenlagtvinnere både i 0,80m Cup og 1m Cup.
Julie Johanne Lie Malm / Montanus Clyde 1.pr. 1,10m søndag og de ble sammenlagtvinnere av Den Lille Krydderhaves Stilcup

I Arendal tok Marie Gulliksen / Micky Winnetou (kat 2)førsteplassen i  LA lørdag.
Kaja Linnèa Hagstrøm Lysne / Boreal 1.pr. 1,05m lørdag.
Linnèa Paulsen / Hummels Hakuna Matata (kat 2) vant LA fredag og LA+5 søndag.

Og det er uten tvil en glede å kunne se at Johan-Sebastian Gulliksen / Equine America Harwich VDL tok en sterk 3.plass i Longines GCT Grand Prix (1,60m) i Paris.

Josefine Randem / Crazy Van Jonckhoeve Z 7.pr. 1,10m
Emmeline Adelèn Oldfield Rødfjell / Ballyanchor Jigsaw 5.pr. 0,60m, 20.pr. 0,80m

Marit Haarr Skollerud Cox / Criquet de I’Isle 11.pr. 1,45m

Vi tar av oss hatten for dere og gratulerer så mye med helgens innsats. At vi i D.O.R. er stolte av våre ryttere, det er vel ingen hemmelighet, og vi gleder oss med dere!

Kommende helg arrangeres Nordisk Baltisk Mesterskap i Hjallerup, Danmark. Hit har fire av klubbens ryttere blitt tatt ut (som en del av de norske representanter): Amalie Margrethe Rieber-Mohn / Mayfield Welfenkrone, Emma Tallulah Behn / Power Girl Vd Heffinck, Philippa Porskrog Heiestad / Love Actually og Twiggy Josefine Aas Sander / Quinine.
Start- og resultatlister finner du her. Stevnet kan sees live fra ClipMyHorse
Vi ønsker dem og resten av de norske deltakere LYKKE TIL!!

Resultatlister helgen 20-23 juni   LHS sprang   LHS dressur    Arendal   Paris   Rotterdam