Stevnenytt 19/2024

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 13. Jun 2024

Norway Grand Prix er over for denne gang. Og selv om værgudene nok var litt ugreie til tider, kan vi melde om mange meget gode resultater. Men det var ikke bare på hjemmebane klubbens ryttere gjorde det bra i løpet av stevnehelgen som nå ligger bak oss.

Vi starter med å gratulere det norske laget som tok 2.plassen i EEF Longines Nations Cup: Pål Flam, Therese Søhoel Henriksen, Ingrid Gjelsten, Oda Charlotte Lyngvær

På hjemmebane ble det flere seire for klubbens ryttere. Torsdag vant Bertine Hagen Berentsen / Avanti Undercover W 1,10m. Bertine vant også fredagens MA (E-stevne ponni) med Burnbrae Jack.
Linnèa Paulsen / Hummels Hakuna Matata vant LA torsdag og lørdag samt LA+5 søndag (E-stevne ponni).
Amalie Margrethe Rieber-Mohn / Mayfield Welfenkrone vant klasse MB (E-stevne ponni) torsdag, fredag og lørdag.
På Hønespranget ponni gikk 1.plassen i LB lørdag (kat 1) til Olivia Isabel Fuchs og Little Ms. Zippey
Vilja Owren Spørck og Emil (kat 2) vant LB lørdag og LC søndag. Disse to ble også sammenlagt-vinnere av Sølvcup under Hønespranget ponni.