Stevnenytt 10/2024

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 8. Apr 2024

Det våres i Norge og noen har fått, i løpet av helgen, ridd på utebaner. Stevnehelgen som nå ligger bak oss, har gitt mange supre resultater: Her har førsteplassene kommet på løpende bånd, både på dressur- og sprangbanene.
Og nok en gang vil klubben gi våre yngre ryttere et ekstra klapp på skulderen, vi gleder oss over god rekruttering i begge grener.

På D/L stevne dressur, i regi av Grenland Ryttersportsklubb tok Emeli Hjerpeland / Engas Donna Lucia 1.plassen både i LC:3 og LB:3 lørdag – de gjentok suksessen med seier i samme klasser søndag.

Sørlandsparken Rideklubb arrangerte L-stevne sprang for hest og ponni.
Fredag gikk førsteplassen i 1,20m til Celine Eknes Hegna / Portobello Road L.
LB (ponni kat 2) ble vunnet av Thea Hasseldokk Falch-Nevland og Carnhill Bertas Lad.
Lørdag red Ava Isobel Solli Nyborg / Siwan-Mon til seier i LB+5 feil/stil.
Seier i 1,20m gikk til Marianne Hoff Schage / Lejantien de Muze.
Førsteplassen i 1m og 1,20m lørdag samt 1,10m søndag gikk tok Bertine Hagen Berentsen og Avanti Undercover W, de vant også søndagens 1,10m, samt at Bertine og JJ Casiska vant 1,20m samme dag.
Søndagens 0,80,m ble vunnet av Olivia Isabel Fuchs / Little Ms. Zippey. Samme dag seiret Tina Wang Simensen / Falino i 1,20m.

Øvrige resultater
Miami Beach, Florida USA (se hestesport.no)