JULEN 2023

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 21. Des 2023

På vegne av Drammen og Omegn Rideklubbs styre, vil jeg gjerne takke dere alle sammen for godt samarbeid i 2023.  Vi har gjennomført mange flotte stevner på alle nivåer på Linnesvollen /Gjelsten Arena samt klubbens 250 års markering. 

DOR har i 2023 markert at vi er 250 år og med Lier Horse show 2023 som vårt 250 års jubileumsstevne i sprang og dressur.  Flott arrangement med blant annet jubileumslaghopping.  Videre hadde vi medio september våre offisielle jubileumsmarkering i Violetta med representanter fra Viken Idrettskrets/NIF, Rytterforbundet, Buskerud Rytterkrets samt ordfører og kultursjef i Lier Kommune til stede.    Hyggelige arrangementer som medlemmene satte pris på.                                                                                                                                                                      
Til jubileet ble det også gitt ut Klubbens historie 1998-2023.  Denne boken er en gave til alle klubbens medlemmer og kan hentes i Doffen kro sammen med DOR 225 år (så lenge vi har noen av denne).

Tusen takk til alle som stiller opp som frivillige og har bidratt med dugnadsinnsats under våre arrangementer/stevner i løpet av året.                                                                                                
Spesielt hyggelig var det som har skjedd fra og med Lier Horse show 2023, hvor vi i samarbeidet med rideskolen v/Kristine Hansen fikk engasjert våre flotte ungdommer som funksjonærer på alle nivåer.  De har gjort en flott jobb som banemannskaper, speakere, skrivere, tidtakere og innslipp med mer gjennom sesongen. Denne innsatsen har gjort det mulig å gjennomføre stevnene i år, og vi håper på godt samarbeide også i 2024 og fremover.

Vi vil også få takke våre samarbeidspartnere.  De er viktige for at vi skal kunne avvikle alle stevnene på Gjelsten Arena/Linnesvollen. 

Drammen ridesenter AS v/Eirik Berentsen skal nok en gang ha vår hjerteligste takk for den innsatsen som er nedlagt gjennom året. Rideskolen under ledelse av Kristine Hansen går for fullt med topp aktivitet med rideskolestevner, Halloween verksted, juleverksted med mer. 

I 2022/2023 har «gamle Kingsland Arena» blitt totalrenovert i regi av sentereier Gjelsten. Dette har vært en stor jobb som startet umiddelbart etter siste stevnet september 2022 og ble ferdig til Spring tour i april i år.   Banen heter nå Gjelsten Arena 1 og sammen med Gjelsten Arena 2 disponerer anlegget nå to baner på topp europeisk standard.  Mange flotte kommentarer fra våre tilreisende gjester.        
Vi kan være stolte som har et slikt anlegg.

DOR og DRS har, som dere forhåpentligvis også har lagt merke til, oppgradert hinderparken vesentlig i 2023 slik at vi er rustet for kommende stevner på alle nivåer.

For 2024 har DOR som mål å arrangere enda bedre stevner, klubbkvelder med forskjellige temaer og ønske nye medlemmer velkommen.

Vår visjon HESTEGLEDE FOR ALLE skal vi alltid ha i førersetet.

Med det ønsker vi alle sammen en riktig god og fredfull jul og et godt nytt år. 

Julehilsen fra styret i DOR

Ole Stokke
Leder