Stevnenytt 38/2023

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 16. Nov 2023

Midten av november er nådd, og vi har allerede møtt vinteren i perioder. Men det legger ingen demper på viljen til å reise på stevner. Noen av våre ryttere har trukket mot varmere strøk, mens mange fortsatt konkurrerer på mer hjemlige baner.
 
Våre yngre ryttere fortsetter å levere meget gode resultater: På stevnet til Grenland Ryttersportsklubb vant Bertine Hagen Berentsen og Burnbrae Jack MB+5 fredag og MB på lørdag, og tok i tillegg seieren i lørdagens 1,10m med JJ Casiska.
Linnèa Paulsen / CC Sergeant vant MB (kat 3) fredag.
Men vi skal overhodet ikke glemme at i Verona (CSI5*-W) tok Johan-Sebastian Gulliksen / Harwich VDL, en sterk 7.plass i helgen Longines FEI Jumping World Cup class (1,60m) i Verona.  (se hestesport.no 10/11 og 12/11)

Øvrige resultater
 Grenland:
Bertine Hagen Berentsen / JJ Casiska 5.pr. 1,10m
Philippa Porskrog Heiestad / Nildans 6.pr. 1,10m
Linnèa Paulsen / Hummels Hakuna Matata to 3.pr. i LA-klasser
Eline Werner Stenberg / Genetic Loma II SB 3.pr. 1,10m, 2.pr. 1,10m feil/stil

Oliva (Spania):
Marit Haarr Skollerud Cox / Gracieuse de La Cense 11.pr. 1,35m, 11.pr. 1,25m
Line Karlsen Raaholt
Domino Vant Elzenhof Z 8.pr. 1,35m, 14.pr. 1,30m
Limited Edition HX 11.pr. 1,40m, 11.pr. 1,30m
Amalie Margrethe Rieber-Mohn / Diarado’s Diva 11.pr. 1,20m

Peelbergen (Nederland):
Jenny Krogsæter
Kwik Tweet 2. og 3.pr. i 1,40m-klasser
Caluna de Berlo Z 2.pr. 1,35m
Hipster SV 4. og 12.pr. i 1,40m-klasser

 
 Gratulerer med super innsats!!

 

 

Resultatlister
Grenland   Italia   Spania   Nederland

 

Helgen som nå ligger foran oss, er heller ikke foruten interessante konkurranser for våre ryttere: Blant annet nok et innendørsmesterskap (i regi av Grenland Ryttersportsklubb) D.O.R. har to deltakere i INM sprang for seniorer. Det er også fortsatt flere av kubbens ryttere som deltar på internasjonale stevner denne helgen, samt flere på norske konkurransebaner.
Vi ønsker dem alle lykke til!
 
Neste helg arrangerer D.O.R. og D.R.A.M. «Klubbenes Mesterskap» med både dressur- og sprangklasser, inkludert også ryttere fra Drammen Rideskole.
Begge klubber ønsker at de som er interessert i å delta, melder seg på innen 22.november. (Kan også sendes på mail til astridstevner@gmail.com. I fall du bruker mail husk fullt navn på hest/rytter og hvilke klasser du ønsker å melde deg på i). Vi håper på å få til et hyggelig arrangement for oss alle.