Klubben vil med dette rette en stor takk til alle som var med og hjalp til under vårt jubileumsstevne: Lier Horse Show.

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 26. Jun 2023

D.O.R.s jubileumsstevne Lier Horse Show er over og vi kan se tilbake på fire dager med sol og hyggelig samvær på Linnesvollen.
Klubben er så heldige at vi har hatt super hjelp under stevnet og det skal selvfølgelig rettes en stor! takk til alle de frivillige som har stilt opp på både sprang- og dressurdelen av stevnet.
 Uten dere hadde vi aldri greid å få til et så bra stevne, som vi tillater oss å synes selv at vi har hatt. 

Det er fantastisk å se at det ikke bare rekrutteres til ridning, men også til dugnadsarbeid som f.eks. skrivere, speakere etc. Veldig hyggelig å se at så mange av klubbens yngre medlemmer viste en slik entusiasme som de gjorde på årets LHS!
Men vi skal overhodet ikke glemme alle som har i mange år vært ildsjeler i klubben, og som fortsatt stiller opp på D.O.R.s stevner. I vår klubb er det opptil flere av dem og de settes selvfølgelig også stor pris på.
 
Så fra Drammen og Omegn Rideklubb en STOR TAKK! Dere er gull verd!!!

Litt sosialt samvær etter stevnet må til. Hannah, Ebba, Fanny Kristine, Madeleine, Annabelle, Celine og Ingerid var til stede da bildet ble tatt,. i tillegg deltok Ella, Tilde, Maria Hermine, Olivia, Ziggy med flere fra stallgjengen. (Foto: Kristine Linnea Hansen)


Mange gode plasseringer har det også blitt på klubbens ryttere, både i sprang og dressur, men dette kommer vi tilbake til i et eget innlegg. Bilder fra stevnet vil vi også poste etter hvert (takk til fotografen Kristian for godt samarbeid).