8/2023 Stevnenytt

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 21. Mar 2023

Det har vært nok en helg med resultater det bare er å ta av seg hatten for. Klubbens ryttere har gjort det meget bra både på konkurransebanene her i Norge og i utlandet.
En glede er det å følge klubbens ryttere, som så visst viser at de er flotte representanter for både sport, klubb og land!

Først og fremst skal vi gratulere Johan-Sebastian Gulliksen og Equine America It’s Me des Saules med en fantastisk 5.plass i CSI4*-W klassen i Ocala, som gikk i 1,60m. Det er bare å ta av seg hatten og glede seg med Johan.  Se artikkel i Hestesport.no 20.mars

Men det skal heller ikke forbigås at klubbens yngste ryttere også har hatt en helg med knallgode resultater! To MB seire ble det til BertineHagenBerentsen og Soxs Pocket Rocket på stevnet til Grenland Ryttersportsklubb. 

 

Øvrige resultater
Ocala
Johan-Sebastian Gulliksen / Mylord Myles 6.pr. 1,55m

Grenland
Emma Tallulah Behn / Fetoucha 12.pr. 1,20m
Bertine Hagen Berentsen
Soxs Pocket Rocket 2.pr LA
Burnbrae Jack 2.pr. MB+5, 2.pr MA
Kristin Granlund Blom / Clara Alfarvad Z 8.pr. 1,10m
Celine Eknes Hegna / Portobello Road L 4.pr. 1,10m
Julie Askim Petersen / Gerlina S 5.pr. 1,30m
Amalie Margrethe Rieber-Mohn
My Lady 177 11.pr. 1,10m
Mayfield Welfenkrone 2.pr. LA+5
Diarado’s Diva 7.pr. 1,10m

Samorin
Ingrid Gjelsten / Alibi de la Roque 12.pr. 1,40m

Staut Hermes Paris
Geir Gulliksen / VDL Groep Quatro 12.pr. 1,50m, 10.pr. 1,50m accumulator
 
Etter stevnet i Paris med fine runder, har nå Victoria Gulliksen og hennes Equine America Papa Roach virkelig begynt forberedelsene til årets finale i verdenscupen. Finalen går av stabelen i Omaha USA 5 – 9 april.  Informasjon om årets verdenscup finale her

Det er bare å ta av seg hatten for klubbens ryttere. Vi gleder oss med dere, over de gode resultatene like mye som at vi ser at rekruteringen er bra. Mange unge og lovende ryttere er godt i gang med 2023 sesongen likesom de litt mer rutinerte. 

GRATULERER alle sammen! DOR ønsker dere alle sammen lykke til videre i årets sesong.