Vi ønsker dere alle en riktig god jul

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 22. Des 2022

JULEN 2022

På vegne av Drammen og Omegn Rideklubbs styre, vil jeg gjerne takke dere alle sammen for godt samarbeid i 2022. Vi har gjennomført mange flotte stevner på alle nivåer på Linnesvollen.
Først og fremst – tusen takk til alle som stiller opp som frivillige og har bidratt med dugnadsinnsats under våre arrangementer/stevner i løpet av året. Denne innsatsen har gjort det mulig å gjennomføre stevnene.

Vi vil også benytte anledningen til å sende vår hjerteligste takk til åre samarbeidspartnere/sponsorer.
Uten deres støtte hadde vi ikke kunnet avviklet alle stevnene på Linnesvollen.
Drammen ridesenter AS v/Eirik Berentsen skal også ha vår hjerteligste takk for den innsatsen som er nedlagt gjennom året. Rideskolen går for fullt med topp aktivitet.

2022 har vært spesielt år for DOR når det gjelder anlegget. Det er første året klubben ikke har måttet bruke ressurser på vedlikehold av anlegget etter at Gjelsten Equestrian AS (GE) overtok medio november 2021. GE startet umiddelbart etter siste stevnet nå i september oppgraderingen av «gamle Kingsland Arena» og den er planlagt klar til Spring tour 2023 i slutten av april.

For 2023 har DOR som mål å arrangere enda bedre stevner, klubbkvelder med forskjellige temaer og ønske nye medlemmer velkommen.

DOR er i 2023 250 år og dette vil bli markert på forskjellige vis gjennom året med Lier Horse Show 2023 som jubileumsstevnet.

Vår visjon HESTEGLEDE FOR ALLE skal vi alltid ha i førersetet.

Med det ønsker jeg alle sammen en riktig god og fredelig jul og et godt nytt år. 

Julehilsen fra styret i DOR
Ole Stokke
leder