Stevnenytt 28/2022

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 31. Jul 2022

📸  Kristian Strøm / NRYF

 

📸  DOR

 


Vi har avsluttet nok en stevnehelg med ryttere både på nasjonale og internasjonale stevner.
Først og fremst vil DOR takke rytterne som stilte opp og representerte klubben i årets Norgesserie og lag-NM.🥰
 
Og da må vi jo selvsagt også gratulere DORs NM-lag med sølvmedaljen, så absolutt velfortjent. Bra jobbet og mange supre runder. Dette må vel være et av de yngste lagene klubben har hatt i et lag-NM, men leverte det gjorde de: Gratulerer så mye "team DOR" Julie Askim Petersen, Karoline Lien, Madison Granlund og Julie Bergem(lagleder)! (På bildet fra Kristian Strøm/NRYF stand-in lagleder Kristin Granlund Blom.)
 

Det gikk ikke helt til topps i årets 1.divisjon Norgesserien, men takk for bra innsats, det var mange gode runder for dette laget også! Laget bestående av Emma Hovet Øverjordet, Mina Akre Andresen, Julie Askim Petersen og Ina Wilsbeck Zimowski (lagleder) endte på en 4.plass i finalen.

Helt foruten gode plasseringer i Lier Belgia ble det heller ikke for i dag søndag seiret Jenny Krogsæter og private Dancer Van ‘t Meulenhof i 1,45m.

Øvrige resultater fra Belgia:
Jenny Krogsæter
Chivas AP Z 9.pr. 1,40m, 9.pr. 1,40m
Delphi M Z 20.pr. 1,40m, 13.pr. 1,40m
Palousy Van het Exelhof 2.pr. 1,45m 

Nora Krogsæter / Hummer D 6.pr. 1,30m

Nok en gang: GRATULERER MED SUPERI NNSATS både på norske og utenlandske konkurransebaner i løpet av helgen! Keep up the good work 🥰 

Se også hestesport.no
27.juli    28.juli    29.juli    30.juli    31.juli  1  31.juli 2

Resultater
Borge Rideklubb (lag-NM/Norgesserien)    Lier Belgia


Men her er det ingen som hviler på sine laurbær, allerede kommende onsdag (3.august) starter årets Landsmesterskap / NM children, junior, unge ryttere på Linnesvollen.
Her har klubben mange til start i stort sett alle klasser på stevnet og vi ønsker dem alle lykke til.
 
Og om ikke det er nok så har vi også VM-klare ryttere. Sprangkonkurransene i årets VM (Herning) starter allerede neste uke (8-147(), og på det norske laget har vi Victoria Gulliksen, Marie Valdar Longem, Marit Haarr Skollerud og Cecilie Hatteland. Johan-Sebastian Gulliksen er med som 5.rytter.Vi krysser fingrene og ønsker også det norske teamet i VM lykke til.