Stevnenytt 30/2021

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 5. Nov 2021

Tre stevner har vi å meddele resultater fra, når nå oktober har gått over i november måned. Siste helg i oktober var det litt roligere på stevnene her hjemme, for våre ryttere: Men vi har hatt ryttere til start på sprangbanene i  Arendal, Frankrike og Spania.
Helgen vi nå så vidt har startet på, inneholder også flere stevner hvor våre ryttere er påmeldt. Mer om dette i slutten av innlegget. 

Vi starter med E-stevnet i Arendal
Ina Wilsbeck Zimowski / Van Schijndel’s G-Orchidee 4.pr. 1,20m og 1,25m-klasser.
På dette stevnet ble det også arrangert HM for unghest. DORs ryttere hadde mange fine runder, men nådde dessverre ikke helt opp i årets hallmesterskap.

I Lyon (Frankrike) red Ingrid Gjelsten Jovinal til en 16.pr. i 1,45m og Alibi de la Roque til en 8.pr. i 1,40m. 

På den spanske konkurransebanen hadde vi to ryttere til start helgen som var:
Line Karlsen Raaholt og Clooney II 7. og 17.pr. i 1,30m-klasser.
Marit Haarr Skollerud
Nemo Vd Berghoeve 11.pr. 1,40m
Esprit d’Intro Z 16.pr. 1,45m
Niara 11.pr. 1,30m
Nelson Van ‘T Roosakker 12.pr. 1,40m


Nok en gang får vi gratulere med fin innsats. Det er skarp konkurranse både på nasjonale og internasjonale stevner, så vi er mer enn fornøyd med resultatene DORs ryttere leverer. Vi ønsker alle lykke til videre .

Se hestesport.no 30.oktober

Resultater
Arendal   Frankrike   Spania


Helgen vi nå så vidt har startet på, er det fortsatt stevner hvor vi finner DOR-ryttere på startlistene, både i inn- og utland.
Litt ekstra spennende er det at vi har tre ryttere til start i årets INM for juniorer (sprang) som arrangeres av Jarlsberg og Melsom Rideklubb: Myrte Beenen, Julie Askim Petersen og Hannah Marie Rogne.
Stevnet kan følges live på ClipMyHorse (her)
På hjemmebane (Linnesvollen) arrangerer DOR årets første BRYK vintercup i sprang. Her er det mange fra DOR på startlistene, både i ponni- og hesteklasser.
ClipMyHorse - her kan du se stevnet live
Uke 2 i Spania er også i gang, ClipMyHorse sender live herfra også (link)
Dressur-stevner er heller ikke foruten DOR-ryttere på startlisten. Sørlandsparken Rideklubb arrangerer stevne i helgen og her stiller Mette Hansson til start med to hester; b.l.a. 4-år gamle VIvelstads Reflection.

LYKKE TIL PÅ HELGENS STEVNER!