Julehilsen fra styret i DOR

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 17. Des 2020

JULEN 2020

På vegne av Drammen og Omegn Rideklubbs styre, vil jeg gjerne takke dere alle sammen for godt samarbeid i 2020.  Det har vært et utfordrende år med pandemi og alt det har medført.

Først og fremst – tusen takk til alle frivillige som har bidratt med dugnadsinnsats under våre arrangementer/stevner i løpet av året. Denne innsatsen har gjort det mulig å gjennomføre stevnene.        

Vi vil også få sende vår hjerteligste takk til våre samarbeidspartnere/ sponsorer. Uten deres bistand hadde vi ikke kunnet avviklet alle stevnene på Linnesvollen. 

Klubben vil spesielt få rette en stor takk til familien Gjelsten for etableringen av nye serveringsfasiliteter til sesongen 2020. Telt er nå historie og vi kan nyte ridning på 2 arenaer sammen med noe godt å spise.  Violetta ble åpnet i juni med gjester og snorklipping.

Fast dekke er også på plass slik at man komme seg tørrskodd helt inn på området. Det er utrolig hva som har skjedd og vi står godt rustet foran sesongen 2021.    

Klubbens hjerteligst takk også til DRS v/Eirik Berentsen for den innsatsen som er nedlagt gjennom året. Den har vært formidabel. 

For 2021 har DOR som mål å implementere vår nye visjon HESTEGLEDE FOR ALLE, arrangere enda bedre stevner, ønske nye medlemmer velkommen og legge til rette for å synliggjør klubben i lokalmiljøet ved blant annet tilstedeværelse under Lierdagene 2021 i juni. Vi vil også jobbe for å gi tilbake slik at eksisterende medlemmer skal være stolte av å representere Drammen og Omegn Rideklubb 

Med det ønsker jeg alle sammen en riktig god og fredelig jul og et godt nytt år. 

Julehilsen fra styret i DOR
Ole Stokke
leder