Helgens stevner uke 23.

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 4. Jun 2019

Det har blitt juni måned og nok en stevnehelg er lagt bak oss. Det var mye å følge med på disse dagene, hovedfokus ble det antagelig på Nations Cup i St. Gallen og kvalifisering til årets Norgesserie i sprang.
I DOR er vi så heldige at vi har mange ryttere, på mange forskjellige nivåer, og det gleder vi oss så klart over. Ikke mindre morsomt er det jo at de har gode og jevne resultater på konkurransebanene rundt om i inn- og utland. 

To DOR-seire ble det denne helgen, begge til våre lag i Norgesserie-kvalifiseringen, som ble arrangert i regi av Hønefoss og Ringerike Rideklubb.
Nå har vi allerede publisert et eget innlegg om lagkonkurransene, men vi nevner igjen resultater fra stevnet:
3.divisjon: Seier i klassen til DORs lag bestående av
Johannes Katteland Kihle/Sky’s Khaleesi, Ida Fossli Løfsnæs/Engas Nemi, Kristine Roseth/Libresca og Emilie Gulhaugen/Troy Teemer.
1.divisjon: Seier i klassen til DORs lag-2 bestående av:
Celine Eknes Hegna/H Day van Bereelhof Z, Cathrine Aas/Quinine, Veronica Mysterud/Fightings Girl og Hedda Hagen Berentsen/Lord van de Groenendijk.
Vi takker lagledere Cathrine Gulhaugen og Ingunn Hegna.
 
Individuelle resultater Hønefoss:
Merethe Thoresen Røed loset 5 år gamle Bulls On Air feilfritt gjennom 1m og 1,10m i fredagens unghestklasser (clear round).
Linda Kristin Hanssen/Formidabel-W 6.pl. 1,10m.
Johannes Katteland Kihle/It’s My Girl 4.pr. 1,20m.
Hedda Hagen Berentsen og Avanti Undercover W 2.premie i 1,20m, med Lord van de Groenendijk 6.plass i 1,10m.

St. Gallen (Sveits). Her stilte Norge lag i Nations Cup bestående av: Marie Longem, Pål Flam og DORs Johan-Sebastian og Victoria Gulliksen. Laget endte etter to omganger på en 6.plass. Det må vi virkelig si oss fornøyde med, for som Hestesport sier i sitt innlegg: De ‘brynet seg på’ flere av Europas toppnasjoner i førstedivisjon.
I tillegg til dette red Johan-Sebastian Gulliksen Equador Z til en 12. plass i 1,35m (unghestklasse). Victoria Gulliksen og Deville tok en 11.premie i 1,45m.

Wierden (Nederland):
Her ble det en 6.premie i 1,25m til Madeleine Lien og hennes Javas Lady Bug.
Ingrid Gjelsten og Jackson Vd Bisschop tok følgende plasseringer i Nederland: 5.premie i 1,35m og 6.premie i 1,30/1,35m. 

I Grenland red Camilla Storemark hesten Casper S til en 5.plass i lørdagens 1,25m klasse. 

På D-stevne arrangert av Søndre Nordstrand red Tone Tonje Lundsberg sin 6-årige Glenfiddich til en 1.plass i lørdagens 1m klasse.
 

Vi gratulerer alle med fin innsats og ønsker lykke til videre! 
 

  

Resultatlister:
Hønefoss - St.Gallen - Wierden - Grenland - Søndre Nordstrand
 
 Viser også til artikler på Hestesport.no: 31. mai - 1.juni (1) - 1.juni (2) - 2.juni