Helgens stevner

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 23. Jan 2019

Helgen som var ble det arrangert vintercupstevne i dressur.
Vi velger å starte med å takke alle som hjalp til med arrangementet. Alle velvillige sjeler er gull verd for klubben. TUSEN TAKK!
Stor takk også til Sylling Rideklubb og Elin Hilling som bidro med mye god hjelp i sekretariatet.
Hanne Tufte Egelandsdal var både dommer,  speaker og medhjelper der det var behov. Ildsjeler trenger vi så absolutt.

Vi gratulerer klassevinnere og takker for fin innsats.
Veldig positivt er det også at det blir arrangert klubbklasse for rideskoleelevene. Vinner av denne (som gikk i LC:1) ble Hedda Glesne og Kalle, på andreplass Marthine Eklund og Fiffy.
 
Vi hadde ikke mange DOR-ryttere til start under stevnet. Men den som gjorde seg mest bemerket, og det uten å engang stille til start var Kadys hest Engas Matthew. Han tok seg nemlig en bytur; i et ubevoktet øyeblikk greide Matthew å stikke av fra Linnesvollen og endte opp (etter en frisk «joggetur) i Drammen sentrum.
Vi er glade for at utflukten gikk bra og at det ble en lykkelig gjenforening i Drammen. Ønsker Kady og Matthew lykke til i videre konkurranser (forhåpentligvis uten byturer).
Hele artikkelen kan leses på DT&BB (betalingsartikkel) bilder og artikkel kan vi takke Rill for.

 
Hyggelig er det også at Hestesport har laget et innlegg om stevnets eldste 4-bente deltaker; nemlig Rills Pavlo. 

(foto: lånt fra hestesport.no)
27 år ung er han, men neimen om han har tenkt å gi seg med det første. Vi bøyer oss i hatten og siterer Hestesport: Pavlo føyer seg in i gullrekken av golden oldies. Alder er bare et tall!
(les mer på hestesport.no)
(resultater fra vintercupstevnet)


I Grenland ble det i helgen arrangert D-stevne i sprang. Her hadde DOR en deltaker til start; Nora Fredriksen som med sin kategori 1 ponni Parc Cookie red inn til en 4.premie i LA og seiret i søndagens LA+5 klasse. Gratulerer med fin start på sesongen Nora.
(resultater)