Oppdatering fra helgens stevner

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 17. Sep 2018

Hovedfokus akkurat nå er nok på VM (World Equestrian Games) i Tryon; og vi krysser selvfølgelig fingrene og håper at værgudene der borte blir litt mer medgjørlige. (Informasjon om WEG kommer fortløpende på siden til "The Chronicle of the Horse". Når det gjelder tv-sendinger må dere nok følge med på de respektive tv-stasjoners sendeskjema, siden det har vært og kan bli endringer.
Senere denne uken skal Marit Haarr Skollerud i aksjon med sin Dublin van Overies. Det å ha en DOR ekvipasje som eneste representant for Norge i årets VM (sprang) gleder vi oss selvsagt over og ønsker Marit LYKKE TIL! 
 
 Men i mer hjemlige trakter har det også blitt arrangert flere stevner.
 Vi gleder oss stort over våre rytteres prestasjoner både på dressur- og sprangbanene i helgen som gikk.
 
 I Hønefoss ble det arrangert D/L-stevne i dressur. DOR hadde en ekvipasje til start på landsstevnet;
 Tone Tonje Lundsberg og Ulana, som fortsetter å vise god konkurranseform, og red inn til seier i MA:1.
 (resultater)

Litt lengre sør i landet, nærmere bestemt på Birketveit, arrangerte Arendal og Grimstad elitestevne for hest og ponni.
Martine Mariero Moe har hatt en fin og jevn sesong og gjorde det også meget bra i Arendal med seier i to MB klasser på ponnien Aisling’s Boy.
Seier i LA+5 (kat.1) ble det på Nora Fredriksen og Radox i tillegg til en 3.pr. i MB+5. Med sin andre kategori 1 ponni tok hun en 4.pr. i MB.
Eva Ulrika Cappelen red Carrero til en 5.premie i 1,20m og 10.premie i 1,30m.
Ane Straumsheim og hennes Carlotta kunne ta med seg en 18.pr. i 1,25m med seg hjem.
Ylva Aske Jacobsen og Querini – 5.pr. i 1,25m
Kristine Karlsen Raaholt og Zirano: 17.pr. i 1,20m og 8.pr. i 1,25m. Med hesten Jamaika Z 7. og 11. premie i 1,30m klasser.
Sofie Rieber-Mohn Borgen og Grand Balou red inn til en 7.premie i 1,20m.
(resultater)

På Østern Brug, arrangerte Bærum Rideklubb distriktsstevne i sprang. Her kunne også en DOR ekvipasje ta med seg en klasseseier hjem. Michelle Perryman og hennes Al Bundy vant nemlig 1,20m klassen på søndag.
(resultater)


Bra jobbet alle sammen, vi følger med dere, om enn ikke ringside, og vi i DOR håper vi kan si at vi har fått med oss alt dere har prestert i helgen som gikk.
 
Snart starter innendørssesongen og vi går med raske skritt mot Kingsland Oslo Horse Show (11. – 14. oktober 2018). Hvilke av våre ryttere vi får se på startlistene her, det gjenstår å se.

DOR ønsker dere alle sammen LYKKE TIL VIDERE!