Presentasjon av våre samarbeidspartnere

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 2. Aug 2018

Vi presenterer her Drammen og Omegn Rideklubbs samarbeidspartnere.
Vi takker samtidig for bidrag og støtte disse gir oss.



Den Lille Krydderhave  Grette Gård, Lier
Godt norsk: Den lille Krydderhave r har friske krydderurter hele året.. Helsebringende og smakfullt Vi bruker biologisk plantevern!


Gjelsten Holding  er et industrielt investeringsselskap innen eiendom, industri og handel.
Gjesten Holding er stolt sponsor av D.O.R.




Stall Gullik tilbyr oppstalling og trening av hester, samt kursing av elever og hester på topp moderne anlegg i Lierskogen. Stall Gullik formidler også kjøp og salg av hester

 

Lykkespill er rett og slett bingo, og DOR er så heldige av vi får tildelt midler fra dem periodevis.

.

De fleste har vel sett de vakre blomster og busker som pryder banene på Linnesvollen under stevnene. Disse er levert av Plantebørsen i Lier



Hegna Transport A/S er i hovedsak et entreprenørfirma som i tillegg driver med bl.a. containerkjøring, snøbrøyting og maskinflytting. Vi holder til på Hurum, men har i tillegg store deler av Buskerud, Vestfold, Østfold, Oslo og Akershus som arbeidsområde.



Comfort Hotel Union Brygge ligger midt i nye Drammen, med Union Scene som nærmeste nabo. Union Brygge langs Drammenselva er symbolet på en by som hver dag får mer selvtillit. Vi er et kontantfritt hotell.


Velkommen til vår flotte Horze butikk på Linnesvollen i Lier. Vi har alt til hest og rytter. 
Vårt kunnskapsrike personale hjelper deg gjerne. Flott beliggenhet og stor parkering rett utenfor

 

Sparebankstiftelsen DNB støtter tiltak innen kunst, kultur, friluftsliv, idrett, naturkunnskap, nærmiljøaktiviteter og kulturarv. 

    


Global Trucks har lang erfaring med salg av hestebiler og er merke forhandler av Roelofsen og Oakley
horseboxes i Skandinavia med kontorer i alle landene. Vi har eget verksted med service biler.
Motto er: Kvalitet gir et enklere liv


   

Stiftelsen Erik Jølberg - TESS
Stiftelsen Erik Jølberg eier TESS som er Norges ledende leverandør av slanger og tilbehør for alle formål, med Nord-Europas største slangelager som sikrer rask leering. TESS er også en ledende aktør og leverandør av produkter, service og tjenester til sveis, verktøy, personlig vern, oljevernberedskap, miljøsikring og rekvisita.  


 SpareBank1 Stiftelsen BV skal bidra til positiv utvikling i lokalsamfunnet. 
Våre verdier er langsiktighet, ansvarlighet, engasjement og nærhet. Vi gir gaver til allmennyttige formål. Prosjekter som kommer barn og unge til gode blir prioritert. 
Stiftelsen skal utøve en forsvarlig forvaltning av de midlene stiftelsen besitter, og dele ut gaver til allmennyttige formål. Stiftelsen sikrer at kapitalen forblir i lokalsamfunnet der den har sin opprinnelse 
Til D.O.R. bidro Soparebank1 Stiftelsen BV, i 2023, med kr. 225.000,- til nytt idrettsmateriell. 
Dette er midler klubben i år har brukt til nytt på materiell til treninger for våre ryttere. Dette vil gi mulighet til å være godt forberedt til konkurranser. Deler av midlene brukes også i 2023 til oppussing av eksisterende materiell,



                                                    


Oppdatert informasjon pr. 13.juni 2024