Det har vært nok en aktiv og ikke minst spennende stevnehelg

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 14. Aug 2017


(foto: Hestesport/Jens Budsberg)

Det har vært en spennende stevnehelg. Spesielt fordi vi har vært så heldige og ha hatt flere ryttere til start i EM for children, junior og young rider.
Det hele startet veldig bra med seier i 1.kval. young rider for Johan-Sebastian og Via vd Karmenhoek Z.  Helt til topps gikk det ikke, men etter å ha ridd fire runder på krevende baner (for øvrig bygget av Frank Rothenberger) endte ekvipasjen på en hederlig 16.plass i mesterskapet. (Johan-Sebastian får en sjanse til. Han er nemlig tatt ut til å ri EM U25 i Göteborg 23-27 august, denne gang med hesten Quiet Easy). .
Også i klassene for children og junior var banene krevende. Veldig bra innsats av både Martine Mariero Moe (children) og Erik Preben Strand (junior) på et stevne med litt «tricky» baner og et stort og til tider sterkt startfelt.
Det meldes fra Samorin at øvrige DOR ryttere som representerte Norge under samme mesterskap gjorde en fin figur under hele stevnet. Mer om dette EM stevnet kan leses på Hestesport
(Resultater)

I Valkenswaard (CSI5*/CSI1*) har Geir Gulliksen og Ingerid Gjelsten deltatt. Geir og Arakorn red inn til en 9.premie i 1,45m. Geir er for øvrig en annen DOR rytter som er tatt ut til å representere Norge i  EM (senior) i Göteborg neste uke.   
Ingerid og Joli Coueur tok med seg 7.pr. 1,20m og 11.pr. 1,25m hjem. (Resultater)

I Opglabbek i Belgia red Marit Haarr Skollerud og hesten Dublin Van Overis inn til en 9.premie i 1,50m klassen. Marit er nok en DOR rytter som skal representere Norge i EM for senior i Göteborg.

(Resultater)

Og vi benytter anledningen til å gratulere Marit og Karel som giftet seg for en ukes tid siden. (foto: Sille Kasin)

(Innlegg Hestesport fra øvrige stevner i utlandet)

På det nasjonale plan har våre ryttere heller ikke ligget på latsiden. Fra landsstevnet i sprang på Kongsvinger har DOR ryttere følgende resultater etter endt stevnehelg:
Hanna Sofie Martinsson/Cassiopeja
4.pr. 1,25m
Linda Kristin Hanssen/Zenith 3.pr. 1,10m
Eyvind Sverre Nistad/Gipsy Girl De Tiji 8.pr. 1,20m


Bra innsats alle sammen.
Vi i DOR er heldige, og skal heller ikke legge skjul på at vi er stolte, over å ha så mange gode ryttere i vår klubb. Dere er alle flotte representanter for sporten, klubben og Norge. Lykke til videre, vi ser frem til å følge deres resultater på fremtidige stevner