Det skjer ting på Linnesvollen

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 8. Apr 2017

Det nærmer seg påske, men på Linnesvollen ligger man ikke på latsiden.
Denne våren var det på tide med oppgradering av ymse fasiliteter på anlegget; Både DOR (med dugnadsvillige medlemmer og meget gode bidragsytere) samt DRS er i gang med forskjellige jobber.

Noe gjør vi selv men noe er satt bort til håndverkere, og jobben så langt så meget bra ut.

Sekretariatet er et av stedene vi skal gjøre om og mye er allerede gjort; døren er skiftet, vinduene rettet opp (etter det man kan se), en grundig opprydning er foretatt (både av sekretariatet og ‘boden’ bakenfor), veggene har fått ny maling og gardiner/solskjerming er snart klart for å henges opp.
Noen bilder ble det imidlertid ikke av sekretariatet.. da bildene ble tatt var det et stort hull foran døren. Siden det er tiår siden redaktøren har hoppet vanngrav var det å anse som et ganske hasardiøst oppdrag å komme seg inn dit. Man får vente til hullet er tettet.

Dommerboden på «ring 1» har fått en grundigere renovering. Ytterkledning blir skiftet ut. I tillegg har alt innvendig blitt fjernet for å bli erstattet med nytt og mer funksjonelt interiør.
Vegger, tak og gulv har også blitt grundig inspisert og noe blir byttet ut.
I tillegg kan en hver dommer som skulle ta turen opp dit nå gjøre det i visshet om at man ikke får vinduet i hodet. Alle vinduer mot utebanen er nye.

Utebanene får nytt dekke og vanngravene repareres m.m.
Her går det unna og alt skal være klart til det noen har kalt vårens vakreste eventyr, nemlig Drammen SpringTour.

Utearealene skal også ryddes og klargjøres, og se det ikke som en umulighet at vi drar i gang en dugnad rett etter påske (dette er ikke avklart ennå, så vi kommer eventuelt tilbake med mer informasjon).

Vi gleder oss over oppgraderingene og ser at dette blir bra! Et representativt anlegg kommer oss alle til gode, og det er hyggelig å kunne hilse deltakere på våre konkurranser velkommen til et ryddig og pent Linnesvollen.

Hvordan det ser ut etter at alt er ferdigstilt; det kommer vi tilbake til (forhåpentligvis med bilder) etter påske.
(klikk på bildet for større versjon)
Vi avslutter med et bilde av bygningsinspektør Bård Terje, som snuste seg frem og tilbake og fant at alt var i skjønneste orden.

Nyt fridagene som kommer og lad opp til sesongen.