Stevnenytt 29/2023

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 14. Sep 2023

I løpet stevner i inn- og utland (7-10.september) har det blitt mange gode plasseringer for D.O.R.s ryttere, og spesielt ønsker vi å gi et ekstra «klapp på skulderen» til klubbens yngre ryttere og deres firbente, nemlig våre ponniryttere.

Jenny Krogsæter fortsetter å levere: Lørdag tok hun førsteplassen i 1,35/1,40m klasse på Kwik Tweet, og søndag vant hun på hesten K&T Geromino 1,45m-klasse (Championship for 8-års gamle hester) på CSI3*/CSI1*/CSIYH stevne i Belgia.

Arendal: Lørdag vant Bertine Hagen Berentsen og Burnbrae Jack MB, søndag seiret de i MB+5. Med Soxs Pocket Rocket vant Bertine fredagens LA.
Hedda Hagen Berentsen / Avanti Undercover W tok førsteplassen i fredagens 1,20m.
Søndagens LB for kat 2. ponnier ble vunnet av Thea Hasseldokk Falch-Nevland og Carnhill Bertas Lad.
Linnèa Paulsen og Hummels Hakuna Matata vant fredagens MB
Fredagens 1,10m ble vunnet av Øydis Standeren Pedersen og Miss Diamond.

Kristine Langen Stokmo / MHS Austerity vant LA:2 på søndagens D-stevne dressur i regi av Hurum Rideklubb