Stevnenytt 27/2023

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 28. Aug 2023

Det nærmer seg slutten på august måned, men stevneaktiviteten er så absolutt ikke mindre av den grunn.

I skrivende stund ser kan vi både se tilbake på nok en fin stevnehelg for D.O.R.s ryttere, og se frem mot nye konkurranse

På D/L stevnet sprang i regi av Grenland Ryttersportsklubb ble det mange seire til klubbens ryttere:
Thea Hasseldokk Falch-Nevland og hennes Carnhill Bertas Lad (kat 2 ponni) seiret både i fredagens LB og LB+5.
Celine Eknes Hegna og Portobello Road L vant lørdagens 1,10m, mens Øydis Standeren Pedersen / Miss Diamond gikk seirende ut i 1,20m samme dag.
Susanne Porskrog Heiestad / Love Actually vant 1,20m fredag og Ina Wilsbeck Zimowski / Loniki tok førsteplassen i 1,20m søndag.

Øvrige resultater:
Grenland
Bertine Hagen Berentsen / Burnbrae Jack 4.pr. MB ( for kat 2 ponnier)

Flora d ’Auzay 5.pr. 1,40m
Pella Horta 5.pr. 1,35m, 2.pr. 1,45m (GP)
K&T Geromino 4.pr. 1,40m
Jenny ble også ‘best rider CSI2*’ på dette stevnet.

Stolte er vi av våre ryttere, det er det ingen tvil om. Nok en gang GRATULERER alle sammen med en fin stevnehelg.

Høsten kommer sakte, men sikkert nærmere, og med den også flere stevner for D.O.R.s ryttere å konsentrere seg om.
Kommende helg arrangeres Baltic Cup på Linnesvollen; her stiller flere av klubbens ryttere til start.
Vi kan også glede oss over at vi har to ryttere med til årets EM sprang: Johan-Sebastian og Victoria Gulliksen.
I tillegg til overnevnte stevner har D.O.R. også ryttere til start på flere D-stevner i både sprang og dressur kommende helg.