Stevnenytt 24/2022

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 6. Jul 2022

Juli måned og flere stevner å glede seg til, men først og fremst vår ukentlige oppdatering fra helgens stevner mm.

På Dressurfestivalen arrangert av Hønefoss og Ringerike ble det på Kady Besseberg og Engas Mimosa 5.pr. i LB:3 og 3.pr. i LB:4

I Belgia (Knokke) red Victoria Gulliksen hesten Quina DW til en 4. og 8.pr. i 1,25m-klasser og en 4.pr. i 1,30m.

Monte Carlo: Geir Gulliksen og VDL Groep Quatro tok 10.pr. i 1,45m og med Equine America Grandino H en 6.pr. i 1,50m

Og under Nordisk Baltisk Mesterskap (Flyinge, Sverige) har vi følgende å meddele:
Emma Tallulah Behn og Fetoucha endte på en 5.plass i den individuelle children klassen
Hun var også med på det norske children laget som tok 2.plassen (sølv) i lagkonkurransen (laget bestod av foruten Emma; Sofia Kingdom-Clark, Alexandra Pensgård Olsen, Madelen Ossletten Fuglstad og Marie Lensebråten Walstad) hestesport.no
Thea K. Gulliksen red på det norske juniorlaget som tok 2.plassen (sølv) i lagkonkurransen (laget bestod av foruten Thea: Max Olav Storeide Lööf, Ingrid Sandhei Bjørklund, Siri Endresen, Mathea Omberg Christiansen og Ylva Høidal)
hestesport.no

Vi kan nok en gang gratulere klubbens ryttere med bra resultater og som gode representanter for sporten og Norge.
Det blir spennende å følge med dere videre i 2022-sesongen.

Om ca 1 måned er det klart for VM. Det endelige uttaket er (etter det vi kan se) ennå ikke gjort, men en «long-list» finnes her Det blir sprang som er interessant for våre egne ryttere og på listen (over seks ryttere – hvorav fem får reise til VM) finnes både Geir, Johan-Sebastian og Victoria Gulliksen, så får vi se hva det endelige uttaket blir.