2/2023 Stevnenytt

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 3. Feb 2023

Det er dags for en ny oppdatering fra stevnefronten og hele to uker skal oppsummeres.
Først og fremst må vi bare ta av oss hatten for Victoria Gulliksen og hennes Equine America Papa Roach! Gratulerer så mye med nye world-cup poeng og en super 5.plass i Amsterdam.
Resultater fra stevnet her

Men det skal overhodet ikke glemmes de av våre yngre ryttere, som så absolutt har markert seg i sine respektive konkurranser. Rekruteringen er bra i DOR og det gleder vi oss like mye over som gode plasseringer.
Først og fremst skal det gratuleres klassevinnere. I løpet at to dager med BRyK vintercup på Linnesvollen (28-29/1) ble det flere førsteplasser til DOR-ryttere.
Lørdagens LD feil/stil for kategori 2 ponnier ble vunnet av Vilja Owren Spørck og Emil LC (kat 3) feil/stil ble vunnet av Bertine Hagen Berentsen og Soxs Pocket Rocket
Søndagens 0,80m feil/stil vunnet av Eline Werner Stenberg og Bonini

Øvrige resultater
Leipzig 19-22/1
Geir Gulliksen / VDL Groep Quatro 11.pr. 1,50m
Johan-Sebastian Gulliksen
Lefuson VDL 10.pr. 1,35m, 4.pr. 1,40m
Ambrosio d’Alcy 1.pr. six-bar (delt 1.pl)