Stevnenytt 41/2022

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 17. Nov 2022

Nok en stevnehelg er over, og i skrivende stund er flere av klubbens ryttere på god vei inn i en ny.
Det er heller ikke lenge til førjuls-happeningen: Norwegian Horse Festival!
Men først og fremst skal vi ta for oss resultatene fra stevnene 10-13/11.

På Grenlands stevne vant Linnèa Paulsen / Kuli’s Maybe Magic finalen i Top Spec Cup for ponni kategori I/II, og ble da best av 20 ekvipasjer som stilte til start i finalen.
Men det er også andre som har gjort det meget bra både på sprang- og dressurbanen i løpet av helgen:
Amalie Margrethe Rieber-Mohn og hennes Mayfield Welfenkrone seiret i lørdagens LA+5, på Grenlands stevne.
På D-stevnet i dressur arrangert av Hønefoss og Ringerike Rideklubb ble det to seire til klubbens ryttere: Merethe Rui Koppergård / Qondor VD Middelstede vant LB:2 lørdag og Ingrid Margrethe Falch-Jakobsen / Engas Maxmanus ble vinner av MC:3 søndag.
Vilja Owren Spørck og Emil vant feil/stil 0,60m på D-stevnet til Tomter Rideklubb

Emma Hovet Øverjordet / Daillante 5.pr. 1,15m

Spania (Autumn Mediterranean Equestrian Tour uke 3)

Madeleine Lien / Eh Quick Nina 5.pr. 1,30m

Vi gratulerer klubbens ryttere med nok en helg hvor de har levert meget gode resultater. LYKKE TIL VIDERE!

I tillegg har vi (via Promotion Cup) fått 4 plasser til Norwegian Horse Festival ponnicup. Mer informasjon om hvem som er tatt ut/kvalifisert kommer senere. (Se eget innlegg for mer info)

Resultatlister: Grenland   Hønefoss   Tomter   Spania   Peelbergen