Stevnenytt 2/2022

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 3. Feb 2022

Innendørssesongen er godt i gang her hjemme.Et vellykket vintercupstevne i sprang ble arrangert på hjemmebane, og vi er glade for god oppslutning rundt denne type stevner. I løpet av januars siste helg ble det flere gode plasseringer på DORs ryttere, både i inn- og utland.

I denne ukes oppsummering fra stevnehelgen starter vi med D-stevnet (BRyK vintercup) i sprang på Linnesvollen.
Her ble det to DOR-vinnere i respektive klasser: Linnèa Paulsen og Kuli’s Maybe Magic tok 1.plassen i søndagens 90cm feil/stil.
Tina Wang Simensen og 5-årige Spirit of Norway vant 1m feil/stil.

Øvrige DOR-resultater
Linnesvollen:
Bertine Hagen Berentsen/SR Hr Olsen 4.pr. LC (kat 3) feil/stil
Hedda Hagen Berentsen
JJ Casiska 2.pr. 1,20m
Avanti Undercover W 4.pr. 1,20m
Maria Hermine Berentsen/Kilminchy Chantelle 8.pr. LC (kat 1) feil/stil, 5.pr. 90cm feil/stil
Julie Bergem/Bull’s Supertramp 7.pr. 1m feil/stil
Andrea Louise Tangeraas Blom/Chameo 8.pr. 1,10m
Tilde Sveia Gundersen/Ganty Pearl 2.pr. 80cm feil/stil
Kaja Stenslet Johansen/Colesca EB Z 3.pr. 1,20m
Linnèa Paulsen/Kuli’s Maybe Magic 2.pr. 80cm feil/stil
Twiggy Josefine Aas Sander/SR Auburn Dun Boy 2.pr. LB (kat 2)
Tina Wang Simensen/Spirit of Casall 2.pr. 1m feil/stil
Askim:
Emeli Hjerpeland/Engas Donna Lucia 3.pr LC:1
Susanne Hjerpeland/Engas Donna Lucia 3.pr. LA:1
Belgia:
Ingrid Gjelsten/Jackson Vd Bisschop 4.pr. 1,35m

Klubben gratulerer våre ryttere med god innsats på både sprang- og dressurbaner rundt om og ønsker lykke til videre.

Kommende helg er det også flere stevner av interesse for oss, og vi skal følge våre ryttere i deres konkurranser.
Spesielt gleder vi oss over god påmelding til årets vintercupstevne i dressur som arrangeres på Linnesvollen denne helgen. DOR har ikke bare mange sprangryttere; vi ser av påmeldingene til vintercupstevnet at vi nå også har mange flere som rir dressur. Gledelig!