Stevnenytt 24/2021

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 24. Sep 2021

I skrivende stund, er vi inne i en ny stevnehelg, og innendørssesongen har begynt.
Vi ser av cup-oversiktene at det er gode resultater blant våre ryttere, og de gleder vi oss så klart over.

Men i løpet av helgen som nå ligger bak oss er det mye bra å melde om, både fra sprang- og dressurkonkurransene rundt om.
På D-stevnet i dressur, i regi av Hurum Rideklubb, ble det seier i LB:4 for Susanne Hjerpeland og Engas Satina
Amalie Margrethe Rieber-Mohn og Whiskey tok 2.plassen i LC på D-stevnet til Fredrikstad og Omegn Rideklubb.
Bærum Rideklubb arrangerte også D-stevne i sprang og her tok Philippa Porskrog Heiestad 3.pr. i 90cm feil/stil med Lundgreens Amazing Dancer og 3.pr. i 90cm feil/stil med Ballyanchor Jigsaw.
Grenland L/E-stevne sprang
Celine Eknes Hegna tok 3.pr. i 1,35m NRyF ungdomscup med H Day van Bareelhof Z og 2.pr. i 1,20m med Portobello Road L
Karoline Lien / Quality You Della Caccia 6.pr. 1,35m
Madeleine Alexandra Lien / Castlefield Jess 3.pr. 1,30m
Julie Askim Petersen / Gerlina 3.pr. 1,30m
Hannah Marie Rogne og Late Night S 5.pr. 1,35m og med Diamant De Revel II ble det 2.pr. i 1,30m NRyF ungdomscup.
Emilie Røsting Øverby tok 4.pr. i 1,30m og 2.pr. i 1,40m med Viego Les Hauts, og med Lexi Lou 4. og 11. pr. i 1,20m-klasser.
I Roma red Geir Gulliksen Grandino H til 6.pr. i 1,45m.
Johan-Sebastian Gulliksen tok 10.pr. i 1,45/1,50m med Emmylou og 11.pr. i 1,50/1,55m med Exit Of Ice Z.
Peelbergen (Nederland)
Victoria Gulliksen og Bella Fayvinia Z 4.pr. 1,45m og med Ibiza 9.pr. 1,40m.
Ane Straumsheim og Carlotta 4.pr. 1,30/1,35m og 17.pr. i 1,30m.

Vi gratulerer nok en gang med en god stevnehelg for DORs ryttere, og selvfølgelig ønsker vi dem lykke til videre i 2021-sesongen.

Resultater:
Hurum  Fredrikstad  Bærum  Grenland  Roma  Peelbergen

Se også hestesport.no 20.september

Som tidligere nevnt (se linker delt fra rytter.no) har klubben flere ryttere kvalifisert til Kingsland Oslo Horse Shows klasser.
Uttak til CSIO5*: Victoria, Geir og Johan-Sebastian Gulliksen
Kvalifisert fra NRyF ungdomscup og Sprangsportens Venner Cup:  Celine Eknes Hegna
Junior: Madeleine Alexandra Lien
Unge Ryttere: Ingrid Gjelsten og Jenny Krogsæter
Body Shop Cup: Philippa Porskrog Heiestad
Felleskjøpet Champion Cup: Ina Wilsbeck Zimowski.

Vi gleder oss til å se dere på KOHS 2021.