Stevnenytt 15/2021

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 20. Jul 2021

Det skjer mye på stevnefronten for tiden, og det er nok vi alle glade for. At vår klubb også har mange gode utøvere, det gleder ikke mindre.
I løpet av helgen som nå ligger bak oss har vi mye bra å meddele i den ukentlige "nytt fra stevnefronten".

Vi starter som vanlig med de seirende ekvipasjer:
På Hønefoss og Ringerikes L-stevne i sprang ble det seier i søndagens 1,20m for Knut Helge Dalen og hans Jakarta Odeveld.
Like klar seier i søndagens 1,40m ble det på Emilie Røsting Øverby og Viego Les Hauts (på samme stevne).

Øvrige resultater:
Skedsmo:
Gun Barbro S. Reutervall Lundqvist / Dr Doc 3.pr. Prix St.Georges
Falsterbo
I finalen 7-års championat (1,40m) ble det en respektabel 3.premie på Erik Preben Strand og Ab’s Classic Blue
Martine Eknes Hegna / Iniesta
14.pr. 1,30m. I finalen for 6-års gamle hester (1,30m) ble det 8 feil, og se endte på en 21.plass.

Gratulerer med fin innsats!

Kommende helg har vi nok en gang ryttere i aksjon, både som representanter for Norge og i konkurranser her hjemme.
Vi krysser fingrene litt ekstra for deltakerne i årets EM for children/junior og unge ryttere som arrangeres i Vilamoura (Polen), samt for alle de norske OL-deltakerne i Tokyo.