Stevnenytt 9/2021

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 2. Jun 2021

Endelig i gang med stevner her hjemme, og det er ekstra gledelig at vi kan ha flere av dem på hjemmebane.
Våre ryttere, noen stasjonert i utlandet, andre er hjemme har deltatt på flere stevner i løpet av helgen som nå ligger bak oss.

Vi starter med E-stevnet på Linnesvollen.
To DOR-seire ble det: Celine Eknes Hegna og Portobello Road tok seieren i fredagens 1,30m.
Samme dag ble det seier i 1,45m for Johan-Sebastian Gulliksen på hesten Billy Cool.

Ida Fossli Løvsnæs / Engas Casander 29.pr. 1,20m
Ine Marlen Mausethagen / Pokahontas 11.pr. 1,15m (unghest 5-års)
Se også hestesport 29.mai artikkel 1 + artikkel 2 og 30.mai

Jenny Krogsæter, som for tiden er «stasjonert» i Nederland stilte til start på Dutch Youngster Festival. Med Curious Friday ble det en 3.premie i 1,45 og med Bling Vd Duvelshoeve Z 5.premie i 1,40m
Se også Hestesport.no 28.mai

I St. Tropez tok Geir Gulliksen på hesten Grandino H, 12. premie i 1,45m.

Hønefoss og Ringerike Rideklubb arrangerte D-stevne i dressur. Også her hadde DOR ryttere til start.
Malin Wang-Johannesen og Majkas Romaine tok 2.premie i MB:3, og med Jakarta Odeveld ble det en 2. og en 5.premie i LC:3-klasser.

Vi gratulerer våre ryttere med meget god innsats på både sprang- og dressurstevner.

Resultater:
Linnesvollen   Nederland  St. Tropez   Hønefoss

Kommende helg blir det flere interessante stevner å følge med på:
I St.Gallen får startsignalet for 1.divisjon FEI Longines Nations Cup 2021.

Det norske laget skal først i gang i årets Nations Cup i midten av juni i Polen (Sopot) På dette laget finner vi to DOR-ryttere: Johan-Sebastian og Victoria Gulliksen sammen med Sarpsborgs Therese Søhoel Henriksen og Marie Valdar Longem fra Bærum. (Les mer om dette på hestesport.no)  Oversikt over Nations Cup 1. og 2. divisjon - lag fra Norge finner du på rytter.no
Her hjemme på Linnesvollen arrangeres det nok et elitestevne i sprang, og det er alltid gledelig å kunne ha konkurranser på hjemmebane.
DOR har ryttere til start på ganske mange stevner i løpet av helgen 3-6 juni, og vi skal så klart følge med på deres prestasjoner.