Oppsummering fra helgens stevner og informasjon om kommende

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 24. Okt 2019

Vi har kommet oss godt ut i oktober måned, og når man ser tilbake på stevnehelgen som nå ligger bak oss, kan vi si at det var nok en meget god helg for DOR-rytterne.

Det årlige Kingsland Oslo Horse Show, og også starten på verdenscupen, ble spesielt for Geir Gulliksen et absolutt godt stevne.
Med VDL Groep Quatro sikret han 3.plassen i stevnets siste klasse og sikret seg også 15 world cup poeng.
I tillegg ble det også en 11.plass i 1,50m klassen på fredag for disse to.
CSI5* debutanten Ingrid Gjelsten gjorde det også bra på KOHS med 7.premie i 1,45m med Jackson vd Bisschop og 5.premie i 1,45 med Jovinal på lørdag.
I Felleskjøpet Cup ble det torsdag 3. plass på Ylva Aske Jacobsen og Querini.
Eyvind Sverre Nistad og hans Gipsy Girl de Tiji red inn til 4.plass i torsdagens 1,20m (Felleskjøpet Cup) og avsluttet siste cup-klasse med en 5.plass.
Celine Eknes Hegna og H Day van Bareelhof kunne ta med seg en 3.plass i torsdagens 1,20m og 5.plass på fredag også i 1,20m.
Johan Sebastian Gulliksen red fredag Billy Cool til en 4.plass i 1,40m og Emmylou 6. pl. i 1,40m torsdag og 2.plass i 1,45m lørdag.
Victoria Gulliksen og Eracantos tok fredag en 10.plass i 1,40m. Med Ballenteskin Watch This 8.premie i 1,50m fredag.
Julie Askim Petersen og Cerona sikret seg en 5.plass på torsdag og 8.plass fredag, begge i 1,20m-klasser. Lørdag gikk det enda bedre; 2.plass i 1,25m.
Sofie Rieber-Mohn Borgen og Grand Balou 11.plass i 1,25m lørdag.

Viser også til artikler på hestesport.no 16.oktober   20. oktober
Omtale i DT&BB (plussartikkel, krever abonnement) 21. oktober

Det har også vært, til glede for mange, sendt hele verdenscup klassen på tv.
Eurosport 1 har i tillegg oppsummering fra stevnet med sendinger følgende dager:  I dag (torsdag 24/10) fra ca kl. 13:00 og 25/10 ca kl. 10:00 og ca kl. 23:30.

På stevnet i Herning var det også DOR-ryttere på startlistene.
Ane Straumsheim og Townhead Ballulah tok en 16.plass i 1,30m
Karoline Lien og Castlefield Jess 8.premie i 1,40m

Resultater KOHS     Herning

Vi gratulerer våre ryttere med flott innsats og ønsker dem lykke til i helgens konkurranser!

Kommende helg skal Geir, Johan-Sebastian og Victoria Gulliksen stille til start i Helsinki, Finland. Geir skal her ri andre runde av world cup (finalen går i las Vegas april 2020)

Men det er ikke bare de store internasjonale stevnene vi skal rette blikket mot. Her hjemme planlegges det årets første stevne i Buskerud Rytterkrets vintercup i sprang. Stevnet arrangeres på hjemmebane 9. – 10. november. Mer informasjon kommer på hjemmesiden og DORs Facebook-side.
Vi trenger hjelp til stevnet og oppfordrer alle våre ryttere som er påmeldt (andre frivillige er også hjertelig velkomne til å hjelpe til) om å melde seg til tjeneste hos Cathrine Gulhaugen.

Vår sportskomité jobber også for tiden med flere stevner, bla. et klubbmesterskap. Datoen er satt til 30. november og konseptet er litt endret fra tidligere år. Mer informasjon kommer. Har noen spørsmål rundt dette bes disse rettes til DORs sportskomité.