Helgens stevner på hjemme- og bortebane

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 14. Aug 2018

Denne ukes «nytt fra stevnefronten» startes med en oppsummering fra Drammen Open.
I meget vekslende vær ble stevnet arrangert, men heldigvis bestemte værgudene seg for å spille på lag etter en meget våt fredag. Heldigvis har vi en flott bane som tåler en god del nedbør..
Alt i alt kan vi se tilbake på et vellykket stevne, og det gleder vi oss selvfølgelig over.

Og det rettes selvfølgelig en STOR TAKK til ALLE som har bidratt med fin dugnadsinnsats under stevnet.

Det er veldig hyggelig å se at klubbens egne stiller opp og tar i et tak, selv om vi vet at mange har en hektisk sesong både på hesteryggen og som funksjonærer, i løpet av året. DOR er som andre idrettslag; avhengige av dugnadsvilje. Bra jobbet til dere som stilte opp for oss.
Et lite ekstra klapp på skulderen til vår allsidige stevneleder Martin som nok har jobbet noen flere timer, og hatt mer oppgaver enn oss andre i løpet av helgen som gikk.

Flere premier ble det på våre ryttere under Drammen Open, men eneste DOR-seier på hjemmebane sørget Veronica Mysterud og Fightings Girl for, de vant 1,20m og tok en 3.pr.i 1,25m.
(resultater)

I Budapest ble det i helgen arrangert europafinale for andredivisjonslag i FEI Nations Cup.
Norge endte på en meget respektabel tredjeplass. P
å det norske laget red foruten Lisa Ulven/Didi De Goedereede(Bærum) tre DOR ryttere: Geir/Exit of Ice, Johan-Sebastian/Davit Guetta og Victoria Gulliksen/Deville.
Med tredjeplassen i helgen har Norge 1. reserveplass til finalen som skal gå i Barcelona. (hestesport.no)
Øvrige resultater fra stevnet:
Geir Gulliksen / Arakorn 5.pr. 1,50m, 3.pr. 1,40/1,60m
Johan-Sebastian Gulliksen / Via vd Karmenhoek 7.pr. 1,50m
Victoria Gulliksen / Viego Les Hauts  5.pr. 1,60m

Nora Fredriksen har startet på Borge Rideklubbs L-stevne i helgen, og vi kan gratulerer henne og Radox med 1.pr. MB(1,10m). Med Big Meadow Storm red hun inn til en  4.pr. i MB+5 (1,15m)