Vi er veldig fornøyde med helgens stevneresultater

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 27. Nov 2017

På Linnesvollen ble det arrangert kvalifiseringsstevne for FERD Rideskolecup i helgen.
I klasse RLC1 (dressur) kom Maja Gurrik / Come On Hammer på 2.plass, Therese Balcon / Gacio på 4.plass og Marthine L. Steen Enger / Calahan på 5.plass.
I klasse LC Feil og Stil tok Therese Balcon / Cacio 2.premie mens Annabel Langvatn Solvik / Bertine fikk 5.premie i klassen.
Therese Balcon er dermed kvalifisert til finale i FERD Rideskolecup som avholdes under AEG 2018!
(resultater)

I Kronenberg (Nederland) hadde Ingerid Gjelsten et meget godt stevne med sine hester.
På Joli Coeur fikk hun en 14.premie i 1,30m.
Med Va Bien D Avifauna en 5.premie i 1,20m
og med Violetta D en 14.pr. i 1,35m og en 9.pr i 1,35m

Victoria Gulliksen kan også si seg fornøyd med innsatsen under stevnet i Madrid:
Med Ballenteskin Watch This red hun inn til en 1.premie i 1,35m (jump and drive) samt en 2.premie i ‘six bar’.
Heller ikke de to andre hestene ble foruten premier:
Viego les Hauts 12.premie i 1,55m og Papa Roach 10.premie i 1,45m. (resultater)

På D-stevnet i dressur, arrangert av Vestre Bærum Rideklubb red
Kady Besseberg Engas Matthew
inn til en 2.premie i LA:1 og vant MC:3!

BRYK/Höveler Vintercup Sprang 2.avdeling ble arrangert av Hønefoss og Ringerike Rideklubb.
Herfra har DOR følgende resultater:
Hanna Sofie Martinsson / Kaylin 2.premie i LB (kategori 1)
Hedda Hagen Berentsen / JJ Casiska 4.premie i 1,20m
Veronica Mysterud / Fightings Girl 6.premie i 1,10m

Et så absolutt bra stevne ble det også for Sandra Roarsen Haugen som stilte til start i Trondheim Rideklubbs D-stevne i sprang.
Hele tre førstepremier kunne hun ta med seg hjem!
Bobbys Pride 1.premie 1,15m, 1.premie MB kategori 1
Max Lad 1.premie MB kategori 2

Samt i Drøbak red Hedda Hagen Berentsen inn til følgende plasseringer med sine to hester:
JJ Casiska 3.premie i 1,20m
og Lord Van De Groenendijk 4.premie i 1,20m

Se for øvrig hestesport.no med artikkel om helgens stevner og Buskerud Rytterkrets innlegg på Facebook om helgens kvalifiseringsstevne til FERD Rideskolecup