Nok en stevnehelg i inn- og utland er over

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 23. Okt 2017

og vi kan se tilbake på helgens stevner og være veldig godt fornøyd med våre rytteres resultater.

I Helsinki ble det arrangert 2. World Cup stevne i sesongen.
Geir Gulliksen og Edesa S. Banjan red feilfritt i grunnomgang (1,40-1,60m) i Longines FEI World Cup klasse og endte etter omhopping på en 9.plass i klassen. Dette innebærer også World Cup poeng.
Med hestene Exit Of Ice tok Geir en 5.pr. i 1,60m (Land Rover Helsinki GP) og med Arakorn en 8.premie i 1,50m.
Johan Sebastian Gulliksen red inn til en 7.plass i 1,40m klasse med Quiet Easy og 12.plass i 1,40m med Via v Karmenhoek.
Victoria Gulliksen og Ballenteskin Watch This tok en 5.premie i 1,40m.
(resultater) Se også hestesport.no

Herning.
Martine Eknes Hegna og Zoraya hadde et bra stevne: med seg i bagasjen hjem kunne de ta med seg en 1.premie i 1,30m og en 11.premie i 1,40m.
Med hesten Isabelle red hun inn til en 9.premie 1,30m.
Madeleine Lien og Javas Lady Bug dro heller ikke tomhendte hjem og kunne ta med seg en 10. plass i 1,20/1,30m samt en 7.plass i 1,30m (ponniklasser) hjem til Norge.
(se artikkel på hestesport.no  samt tidligere innlegg på DORs hjemmeside)
Resultater

På mer hjemlige trakter har DOR også hatt ryttere til start i ymse konkurranser.
I Askim startet Johannes Katteland Kihle sin hest Korida II i 1,30m og vant klassen gjorde de!
Alexandra Strand på Equinox red inn til en 2.premie i 1,20m
og
Veronica Mysterud på Fightings Girl tok med seg en 7.premie i 1,0m med seg hjem.
(se resultater her)

På stevnet til Søndre Nordstrand startet
Merete Thoresen Røed på hesten Diaz Amour og tok en 8.premie i 0,85m.
(resultater)

DOR har hatt ryttere til start på et dressurstevne i Hønefoss i helgen, men i skrivende stund mangler fullstendige resultatlister fra stevnet. Når disse er publisert føyer vi selvsagt inn eventuelle plasseringer fra våre ryttere her.

Vi takker våre aktører som har stilt til start på både store og små stevner i helgen
og gratulerer med god innsats og bra plasseringer.