Stevnenytt 14/2023

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 31. Mai 2023

Vi har en fin stevnehelg å se tilbake på: klubbens ryttere har levert meget gode resultater på både sprang- og dressurstevner, og det gleder vi oss over her i D.O.R.
Og om bare en dag starter det som betegnes som årets høydepunkt på Linnesvollen, nemlig Norway Grand Prix

På Linnesvollen under det tredje internasjonale stevnet i år vant Cathrine Jerring 1,40m klasse torsdag og 1,40m GP lørdag.
På lørdag vant Eline Werner Stenberg og hennes Genetic-Loma 1,10m og 1m (ponni) samme dag ble vunnet av Bertine Hagen Berentsen og Burnbrae Jack.
Hønespranget ble, tradisjonen tro, arrangert av Hønefoss og Ringerike Rideklubb. Vinner av hele 3 1m-klasser og sammenlagt i Bronsetur for hest ble: Maria Hermine Berentsen og hennes Chloè N.
På samme stevne seiret Thea Hasseldokk Falch-Nevland / Carnhill Bertas Lad i lørdagens LC feil/stil.

Vi gratulerer selvfølgelig det norske juniorlaget med seier i CSIOJ Nations Cup
og children laget med seier i CSIOCh Nations Cup.

Hønefoss
Juliette Louise Frodesen Cudmore / Killerisk Harper Lee 8.pr. 1m
Thea Hasseldokk Falch-Nevland / Carnhill Bertas Lad 4.pr. LB feil/stil, 3.pr. LC

Pia–Lotta Van’T Roosakker 16.pr. 1,35m, 16.pr. 1,40m

Gratulerer alle sammen med supre resultater. Som før sagt: Vi i D.O.R. er stolte av dere!

Men så, i morgen 1.juni er det første dag av årets Norway Grand Prix.

Her blir det mange spennende klasser å følge med på, og vi håper at så mange som mulig tar turen til Linnesvollen og heier frem det norske laget i Longines EEF Nations Cup. Denne klassen arrangeres fredag. Følgende land stiller lag i tillegg til Norge: Sverige, Danmark, Finland, Polen, Nederland, Irland, Belgia Litauen, USA og Frankrike. Klassen starter 2.juni kl. 17:00.
I tillegg til mange andre individuelle konkurranser er det også to andre høydepunkter:
lørdag Gjelsten Championat (1,45m) og søndag OXER Grand Prix (1,60m).

Og vi skal så klart ikke glemme at det på dette stevnet også arrangeres FERD Rideskolecup (dressur lørdag og sprang søndag).

Program for årets NGP    Start/resultatlister: Longines Timing    Equipe

Stevnet kan også sees på ClipMyHorse men vi håper jo at så mange som mulig vil ta turen ut til Lier.