BRYK Vintercup dressur

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 29. Sep 2023

Påmeldingen til det første dressurstevnet i 2023/2024 utgaven av vintercupen er nå åpnet! Stevnet foregår hos Sigdal og Rosthaug hestesportslag i Åmot, helgen 11.-12. november.
HUSK å sette deg godt inn i statutter og påmeldingsinformasjon. Les mer om dette på: https://www.rytter.no/.../buskerud.../bryk-vintercup
Det benyttes også i år eget påmeldingsskjema til vintercupen (i TILLEGG til vanlig påmelding i nryfstevne) og betaling av cupavgift på VIPPS til BRYK.
Buskerud Rytterkrets ønsker alle ekvipasjer (med deres foresatte, søsken, onkler og tanter, besteforeldre, sjåfører, hestepassere etc.)  arrangører, teknisk personell, og frivillige masse lykke til med Vintercup i dressur 2023/2024!

Stevnenytt 31/2023

September går mot slutten og det er klart for innendørs-sesongen 2023.
I løpet av helgen som ligger bak oss har vi hatt to D.O.R. ryttere blant de som representerte Norge under årets unghest-VM: Jenny Krogsæter og Victoria Gulliksen.
En litt roligere stevnehelg har det vært, men ikke foruten flere gode plasseringer for klubbens ryttere.

Erik Preben Strand / Indoletto 9.pr. 1,50m
For øvrige resultater fra årets unghest-VM se hestesport.no 22.september og 25. september.

Arendal
Josefine Randem / Quinie Z 8.pr. 1m

Resultater:
Zangersheide   St. Tropez   Arendal

Og det nærmer seg årets Agria Oslo Horse Show 12 – 15 oktober:
Årets cup-resultater er klare og følgende ekvipasjer fra D.O.R. er kvalifisert til å delta på CSI2*: Martine Ekens Hegna / Iniesta og Morten Wasmuth / Avanti Diamani W (kval fra Sprangsportens Venner Cup).
Klubben har også flere ryttere tatt ut til CSI5*: Geir Gulliksen, Johan-Sebastian Gulliksen, Victoria Gulliksen og Jenny Krogsæter.
Det meldes også om at D.O.R. har flere ryttere til start på L/E stevnet i Telenor Arena som arrangeres 5 – 8 oktober.

Stevnenytt 30/2023

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 23. Sep 2023

Da har vi rundet midten av september måned og høsten har ankommet den fagre Lierdal. Innendørs-sesongen er rett rundt hjørnet og her blir det nok flere spennende konkurranser for våre rytter.
Først og fremst skal vi ta for oss stevnehelgen 14-17 september.
Kristine Langen Stokmo og MHS Austerity vant både lørdagens og søndagens LA:3 på stevnet til Holmestrand og Omegn Rk.
På Grenlands L/E-stevne ble lørdagens 1,20m ble vunnet av Celine Eknes Hegna / Portobello Road L
Rita Marie Edvardsen Nicolaysen / Sora No Yume vant 0,70m feil/stil på D-stevnet til Søndre Ekeberg Rideklubb.

Øvrige resultater
 Bærum
Juliette Louise Frodesen Cudmore / Killerisk Harper Lee 4.pr. 1m
Philippa Porskrog Heiestad / Nildans 4.pr. 1,10m
Ada Lindborg Rudi / Spot The Bear 2.pr. 0,90m feil/stil

I Arendal ble det arrangert Breeders (dressur): I klassen for 6-års gamle hester endte Mette Hansson / Vivelstads Reflection på en 2.plass sammenlagt.

Criquet de I’Isle 6.pr. 1,50m

Gratulerer alle sammen! Det er, som sagt så ofte før; en glede å følge med på dere. Vi i D.O.R. er like glade for å se gode resultater og fremgang på de lavere stevner, så vel som de store og internasjonale.
Lykke til videre!

Resultater
Bærum    Søndre Ekeberg    Arendal    Lier (B)    Grenland    Holmestrand    St. Tropez

D.O.R.s bok fra de siste 25 år

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 18. Sep 2023

Til alle dere som ikke deltok på våre jubileumsfester i helgen:
Boken (samt boken fra 1998 så lenge vi har igjen av denne) skal nå ligge tilgjengelig for dere i Doffen Kro.
Dette er en gave fra Drammen og Omegn Rideklubb.

Stevnenytt 29/2023

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 14. Sep 2023

I løpet stevner i inn- og utland (7-10.september) har det blitt mange gode plasseringer for D.O.R.s ryttere, og spesielt ønsker vi å gi et ekstra «klapp på skulderen» til klubbens yngre ryttere og deres firbente, nemlig våre ponniryttere.

Jenny Krogsæter fortsetter å levere: Lørdag tok hun førsteplassen i 1,35/1,40m klasse på Kwik Tweet, og søndag vant hun på hesten K&T Geromino 1,45m-klasse (Championship for 8-års gamle hester) på CSI3*/CSI1*/CSIYH stevne i Belgia.

Arendal: Lørdag vant Bertine Hagen Berentsen og Burnbrae Jack MB, søndag seiret de i MB+5. Med Soxs Pocket Rocket vant Bertine fredagens LA.
Hedda Hagen Berentsen / Avanti Undercover W tok førsteplassen i fredagens 1,20m.
Søndagens LB for kat 2. ponnier ble vunnet av Thea Hasseldokk Falch-Nevland og Carnhill Bertas Lad.
Linnèa Paulsen og Hummels Hakuna Matata vant fredagens MB
Fredagens 1,10m ble vunnet av Øydis Standeren Pedersen og Miss Diamond.

Kristine Langen Stokmo / MHS Austerity vant LA:2 på søndagens D-stevne dressur i regi av Hurum Rideklubb

Ingrid Gjelsten / VDL Edgar M 3.pr. 1,40m

Vi gratulerer og gleder oss til å følge med på dere videre.
Bra jobbet alle sammen!

BRUK REFLEKS!

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 10. Sep 2023

Høsten er i anmarsj og det blir dårlig sikt i mørket. Bli sett, både hest og rytter.

I mørket eller i vær med dårlig sikt skal hest og rytter, kusk og vogn utstyres med refleks og lys. Dette skal være plassert på en slik måte at andre veifarende både forfra, fra siden og bakfra kan se at det dreier seg om en hesteekvipasje.

Mer info på sidene til Hest i trafikken

Stevnenytt 28/2023

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 7. Sep 2023

I løpet av helgen, som nå ligger bak oss, var det nok mange som fulgte med på EM(sprang):
Johan-Sebastian Gulliksen og Harwich VDL endte på en 19.plass sammenlagt i årets EM , og sier oss enig med Johan-Sebastian at dere to er en «perfect match».
Gode runder levert under årets EM av både Johan-Sebastian og Victoria.
At vi har flere ryttere i D.O.R. som kan hevde seg på dette nivået, det er vi stolte av. Viser for øvrig til flere artikler på hestesport.no samt NTB

Men det var flere stevner med god D.O.R. deltakelse og resultater. Å ha en bredde i klubben er viktig ikke bare for oss, men for ryttersporten i Norge generelt. Gledelig å se at rekrutteringen er bra.

På hjemmebane ble det arrangert Baltic Cup helgen 1-3/9.
Eline Werner Stenberg / Genetic-Loma vant 1,10m lørdag og 1,15m søndag
Linnèa Paulsen og Hummels Hakuna Matata vant LB lørdag på stevnet til Grenland Ryttersportsklubb.