På klubbens årsmøte 21.mars 2023 i Drammen og Omegn Rideklubb, ble det utnevnt to nye æresmedlemmer. Begge har vært medlemmer av D.O.R. i en årrekke, og stiller trofast opp når noe skal ordnes. Nei er ikke et ord de bruker så mye.
Tekst: Ole Stokke / Foto: Rill Rytter Fjøren

Astrid Pedersen
Begrunnelse: Vår alles Astrid, stort sett alltid til stede i sekretariatet når klubben har arrangementer på Linnesvollen. Hun har full kontroll på invitasjoner, påmeldinger og øvrige sekretariattjenester.
En ressurs for klubben når stevner skal avvikles.

Anne Cathrine Bugge
Begrunnelse: Hun har bidratt, og bidrar fortsatt helt fantastisk i klubbarbeidet – både i form av sin ypperlige dommervirksomhet, og ellers for alt hun gjør for å synliggjøre klubbens aktiviteter og historie, både på D.O.R.s nettside og på sosiale medier.
Hun fronter alt hun gjør på en saklig måte, uten å fremheve seg selv på noe vis.
Mange år i styre og stell.
Arbeidet hun gjør visere en lidenskap både for klubb, medlemmer og for sporten. Det gjenspeiler seg aldri i "jeg, men vi og oss".

(Til informasjon: Begrunnelser nevnt her, er det som ble skrevet til klubben i forbindelse med at overnevnte ble foreslått )

Til de som ønsker mer informasjon om æresmedlemskap i D.O.R. se: Statutter for æresmedlemskap

8/2023 Stevnenytt

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 21. Mar 2023

Det har vært nok en helg med resultater det bare er å ta av seg hatten for. Klubbens ryttere har gjort det meget bra både på konkurransebanene her i Norge og i utlandet.
En glede er det å følge klubbens ryttere, som så visst viser at de er flotte representanter for både sport, klubb og land!

Først og fremst skal vi gratulere Johan-Sebastian Gulliksen og Equine America It’s Me des Saules med en fantastisk 5.plass i CSI4*-W klassen i Ocala, som gikk i 1,60m. Det er bare å ta av seg hatten og glede seg med Johan.  Se artikkel i Hestesport.no 20.mars

Men det skal heller ikke forbigås at klubbens yngste ryttere også har hatt en helg med knallgode resultater! To MB seire ble det til BertineHagenBerentsen og Soxs Pocket Rocket på stevnet til Grenland Ryttersportsklubb.

Geir Gulliksen / VDL Groep Quatro 12.pr. 1,50m, 10.pr. 1,50m accumulator

Etter stevnet i Paris med fine runder, har nå Victoria Gulliksen og hennes Equine America Papa Roach virkelig begynt forberedelsene til årets finale i verdenscupen. Finalen går av stabelen i Omaha USA 5 – 9 april.  Informasjon om årets verdenscup finale her

Det er bare å ta av seg hatten for klubbens ryttere. Vi gleder oss med dere, over de gode resultatene like mye som at vi ser at rekruteringen er bra. Mange unge og lovende ryttere er godt i gang med 2023 sesongen likesom de litt mer rutinerte.

GRATULERER alle sammen! DOR ønsker dere alle sammen lykke til videre i årets sesong.

7/2023 Stevnenytt

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 18. Mar 2023

Da har vi startet nok en stevnehelg med mange spennende stevner for klubbens ryttere både her til lands og i utlandet. Men først og fremst skal vi så klart gi dere en oppdatering fra sist helgs stevner.

I Arendal ble det en super helg for DORs ryttere med mange gode plasseringer.
Vinner av LA både fredag og lørdag samt LA+5 søndag ble Bertine Hagen Berentsen og kategori 3 ponnien Soxs Pocket Rocket.
Celine Eknes Hegna og Portobello Road L vant både 1m og 1,10m søndag.
Vinner av MB fredag ble Philippa Porskrog Heiestad og kategori 2 ponnien Lundgreens Amazing Dancer
Amalie Margrethe Rieber-Mohn og hennes kategori 2 ponni Mayfield Welfenkrone vant MB lørdag