Klubbenes mesterskap (D.O.R. og D.R.A.M.) samt rideskolemesterskap sprang og dressur

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 26. Okt 2023

Lørdag 25. november arrangerer Drammen og Omegn Rideklubb og Drammen Ryttersportsklubb
klubbenes mesterskap. Det vil også inngå et eget rideskolemesterskap på samme stevne.

Påmeldingsinformasjon se nryf-stevne

Stevnenytt 35/2023

I løpet av forrige helgs stevner kan vi melde om gode prestasjoner både på sprang- og dressurbanene rundt om i inn- og utland.
Selv arrangerte D.O.R. vintercup sprang på Linnesvollen. Et ørlite innslag av sne ble det også, uten at det satt noen demper på humøret.

Vinner av vintercup 1m feil/stil søndag ble Camilla Storemark og Rebel Rebel.
På D-stevnet dressur i regi av Konglungen Rideklubb vant Merethe Rui Koppergård og Qondor DV Middelstede LA:2

Øvrige resultater
Linnesvollen:
Bertine Hagen Berentsen / JJ Casiska 6.pr. 0.80m feil/stil, 8.pr. 0,90m feil/stil
Andrea Louise Tangeraas Blom / Chameo 3.pr. 1,10m
Olivia Isabel Fuchs / Little Ms. Zippey 6.pr. 0,80m feil/stil, 3.pr. 0,90m feil/stil
Katrine Berge Klekken / Malibu K 2.pr. 1m feil/stil
Ida Fossli Løfsnæs / Elle Stutteri B’s Cloudy 5.pr. 0,90m feil/stil, 6.pr. 1m feil/stil
Silje Sofie Schile Mathisen / Shannon 6.pr. LC feil/stil (kat 2)

Se hestesport 21.oktober  22.oktober

Og vi skal heller ikke glemme cup-vinner, som fikk sin premie på Agria Oslo Horse Show:
Vinner av The Body Shop Cup kat 2 ponnier:
Amalie Margrethe Rieber-Mohn/ Mayfield Welfenkrone
(se hestesport.no 26/10

Vi gratulerer dere alle og ønsker selvfølgelig alle klubbens ryttere lykke til videre.
Resultatlister
Linnesvollen   Konglungen    Spania   Finland

Tusen takk for hjelpen

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 23. Okt 2023

Drammen og Omegn Rideklubb vil med dette rette en stor takk til alle som var med og hjalp til på
helgens vintercup-stevne sprang.
Så mange frivillige som bidro til å gjøre dette til et både bra og hyggelig stevne, viser at dugnadsånden i D.O.R. så absolutt lever i beste velgående.

Ikke bare var dere alle villige til å hjelpe til, men utførte oppgavene på en meget god måte. Klubben er heldige som har dere!

Håper å se igjen mange av dere på neste stevne.

Stevnenytt 34/2023

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 20. Okt 2023

I skrivende stund, er vi bare en dag unna å starte første vintercup sprang på Linnesvollen. Og på CSI5* stevnet i Helsinki har vi to deltakere til start.
Men først og fremst, som alltid, en oppdatering fra sist helgs stevner:
Uke 2 på Telenor Arena – Agria Oslo Horse Show er over. Vi kan se tilbake på et meget godt stevne for klubbens ryttere; både i de nasjonale klasser så vel som CSI2* og CSI5*.

Torsdag vant Jenny Krogsæter / Kwik Tweet 1,40m. Lørdagens 1,45m vant Jenny med K&T Geromino.
Fredag vant Bertine Hagen Berentsen / Burnbrae Jack MB+5.
Johan-Sebastian Gulliksen / Mylord Myles tok seieren i 1,40m.

Telenor Arena:
Bertine Hagen Berentsen / Burnbrae Jack 2.pr. MB feil/stil, 2.pr. MB+5
Geir Gulliksen
VDL Groep Quatro (CSI5*) 9.pr. Longines FEI jumping World Cup klasse (1,40-1,60m)

Jackson vd Bisschop 2. og 7.pr. i 1,30m-klasser

Nok en gang er det en glede å gratulere dere alle. Klubben har mange ryttere, på forskjellig nivå, og det er gledelig å følge med på deres prestasjoner. D.O.R. ønsker alle lykke til videre i sesongen.

Viser for øvrig til flere artikler på Hestesport.no

Resultater:
Telenor Arena      Spania

Longines FEI Jumping World Cup (Western European League) 2023/2024

Stevnenytt 33/2023

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 9. Okt 2023

Første helg, nasjonalt stevne sprang på Telenor Arena er over, og vi gleder oss til neste helg så klart.
Men først og fremst: helgens stevneresultater for D.O.R.s ryttere.
Mange var i aksjon på Telenor Arena i løpet av helgen, og det stod ikke på gode prestasjoner fra klubbens ryttere.
Emma Tallulah Behn og Fetoucha vant lørdagens 1,30m. Samme dag gikk seieren i MA for kat 2 ponnier til Bertine Hagen Berentsen og Burnbrae Jack
Fredag vant Jenny Krogsæter 1,30m med Kwik Tweet og på lørdag gikk hun seirende ut i 1,45m med K&T Geromino.
Johan-Sebastian Gulliksen / Mylord Myles vant 1,45m fredag.
Vinner av kat 2 MB både lørdag og søndag ble Linnèa Paulsen og Hummels Hakuna Matata.
1,20m torsdag ble vunnet av Øydis Standeren Pedersen og Miss Diamond.

På D-stevnet sprang i regi av Jarlsberg og Melsom Rideklubb vant Ina Wilsbeck Zimowski lørdagens 1,10m på sin Loniki.

Amalie Margrethe Rieber-Mohn
Mayfield Welfenkrone to 2.pr. I MB (kat 2)
Diarado’s Diva 13. 15 og 21.pr. i 1,10m-klasser
Twiggy Josefine Aas Sander / Quinine 15.pr. 1,20m
Tina Wang Simensen / Falino 6.pr. 1,35m

Vi tillater oss å være super stolte av våre ryttere, som nok en gang har levert meget gode resultater i sine respektive konkurranser!

Gratulerer alle sammen og lykke til videre.

Se også hestesport.no  6.oktober    7.oktober   8.oktober

Resultatlister:
Halden
Belgia
Bærum (Telenor Arena)

Og om ikke mange dagene er det klart for nye utfordringer for D.O.R.s ryttere, som ikke bare skal representere klubb i nasjonale konkurranser, men også Norge i CSI2* og CSI5*
Start/resultatlister for Telenor Arena finner du her
Det er også mulig å følge dette stevnet online her

Stevnenytt 32/2023

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 5. Okt 2023

Nok en gang kan vi se tilbake på en fin stevnehelg for D.O.R.s ryttere, og vi gleder oss til resten av innendørs-sesongen 2023.

Lørdag 30. september arrangerte Sigdal og Rosthaug D-stevne i dressur: Ada Lindborg Rudi / Spot The Bear vant både LC:1 og LB:2.
På Grenlands D-stevne sprang vant Celine Eknes Hegna / Portobello Road L 1,20m lørdag. På søndag ble det seier i LA+5 for Bertine Hagen Berentsen / Burnbrae Jack.
Lørdagens LA (kat 2 ponnier) på Hønefoss ble vunnet av Linnèa Paulsen / Hummels Hakuna Matata.