Stevnenytt 39/2022

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 28. Okt 2022

I skrivende stund er vi godt i gang med en ny stevnehelg for DORs ryttere.
Men det skal ikke forbigås i stillhet resultater fra helgen som ligger bak oss.
Victoria Gulliksen… hva skal vi si: etter CSI5*-W stevnet i Helsinki  topper hun sammendraget i den vesteuropeiske ligaen – og hennes makker er Equine America Papa Roach!!

Men det er også andre som har gjort det veldig bra i sine respektive konkurranser i løpet av oktobers nest siste helg.

På hjemmebane (BRyK vintercup sprang) ble det seier i lørdagens LC feil/stil for Bertine Hagen Berentsen og kat 3 ponnien Soxs Pocket Rocket.
I lørdagens LA (kat 2) vant Linnèa Paulsen og Kuli’s Maybe Magic
Philippa Porskrog Heiestad og Bon Ton v.h Hippodroom vant søndagens 1m feil/stil .
Alexandra Tønnesen på Avanti Diamani W gikk av med seieren i søndagens 1,20m.
Hanna Kraszewska /Chanson vant 0,60m på D-stevnet til Skedsmo Rideklubb søndag.
Hege Margrethe Stormoen og Athena 144 vant 0,70m både lørdag og søndag på D-stevnet til Askim Rideklubb.

Øvrige resultater
Linnesvollen
Bertine Hagen Berentsen / Burnbrae Jack 2.pr. LA (kat 2), 3.pr. 0,80m fei/stil, 8.pr. 0,90m feil/stil
Philippa Porskrog Heiestad / Bon Ton v.h Hippodroom 6.pr. 1,10m
Hanna Kraszewska / Chanson 6.pr. LC (kat 1) feil/stil
Thea Hasseldokk Falch-Nevland / Little Mags 2.pr. LC (kat 3) feil/stil
Amalie Margrethe Rieber-Mohn / Diarado’s Diva 5.pr. 0,80m feil/stil, 7.pr. 0,90m feil/stil
Eline Werner Stenberg / Bonini 4.pr. 0,90m feil/stil, 2.pr. 1m feil/stil

Skedsmo
Hanna Kraszewska / Chanson 2.pr. LA (kat 1)

Thuur Z 10.pr. 1,45m
Equine America Papa Roach 6.pr. 1,60m (Longines FEI jumping world cup class)

Nok en gang kan vi i DOR gratulere våre ryttere med en super stevnehelg. Det er bare å ta av seg hatten for prestasjonene.

At rekruteringen er bra i klubben er også udelt hyggelig: flere av ponnirytterne til DOR har fortsatt å levere meget bra i sine konkurranser, noen også nå som ryttere på hest. Dette er bra både for klubben og sporten.
Det har heller ikke gått nyhetsbildet hus forbi at det nå er gode norske resultater:
Horsesport.com  Nettavisen  NRK  Hestesport.no

Resultatlister helgen 23-25/10
Linnesvollen   Skedsmo   Belgia   Helsinki   Hønefoss   Askim

DOR ønsker våre ryttere lykke til i helgens konkurranser i inn- og utland og følge med på dere; det skal vi gjøre med glede!