Helgens stevner

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 24. Jul 2018

Da er nok en stevnehelg over.
På Linnesvollen ble det i helgen arrangert (i regi av Drammen Ryttersportsklubb) finale i Norgesserien samt lag-NM.
(Foto: D.O.R.)

Vi starter med å gratulere en verdig vinner av årets NM for klubblag, nemlig Arendal og Grimstad Rideklubb, som kunne ta både gullmedaljer og pokal med hjem til Sørlandet.
Spennende ble det da DOR og naboklubben DRAM skulle i omhopping om sølv- og bronsemedaljen. Raskest og med minst feil ble, til vår store glede: Drammen og Omegn. Gratulerer til Drammen Ryttersportsklubb med bronsemedaljen i årets mesterskap.

Vårt andre lag nådde ikke helt opp, men likevel er vi meget fornøyde med god innsats!
Laget tok også 1.premie i 2.avdeling lag-NM

I årets finale i Norgesserien ble det også spenning nok, ikke minst for våre lagryttere.
I 1. og 2.avdeling Norgesserien 1.divisjon red de inn til 2.premie, men i finalen vant de og det gleder man seg like stort over som en medalje i NM!
DOR lag 1 divisjon Lagleder: Anne M. Katteland
Julie Iselin Lundquist / Waldogez AZ
Hedda Hagen Berentsen / Lord Van De Groenendijk
Veronica Mysterud / Fightings Girl
Martine Mariero Moe / Clinton III
Vinner av årets finale Norgesserien 1.divisjon

Vårt 2.divisjonslag kvalifiserte seg til finalen, men fikk dessverre for mange feil til å bli blant de 3 beste.

Uansett plassering; vi takker våre ryttere for at de har stilt opp; representert klubben i lagkonkurransene og gjort sitt beste.
Vi er veldig fornøyde med innsatsen deres!
Vi velger å sitere Veronica Mysteruds uttalelse til Hestesport: "Dette var skikkelig gøy. Endelig! Og lagånden har vært fantastisk gjennom hele serien"!
Sånt liker vi å høre.
Vi ønsker alle sammen lykke til videre.

En stor takk skal også rettes til de velvillige lagledere: Anne M. Katteland, Jon Harald Gulliksen og Christina Lundquist! Tusen takk for hjelpen.

Resultatlister

Bilder fra stevnet her

Se også følgende artikler i Hestesport: 1) 21.juli   2) 21.juli  22.juli

(Drammens Tidende har også artikler under sport)

I Opglabbeek (Sentower Park, Belgia) har Marit Haarr Skollerud ridd i helgen som var. Med Kay Lee of the Meulenberg tok hun en  9.pr. i 1,35m og med Diadon 15.pr. i 1,20m
(resultatlister)

PS! En liten bønn til dere som muligens savner noen resultater i våre ukentlige oppdateringer. Send redaktøren (Anne Cathrine) en link på  mail til stevnet det gjelder (helst til resultatlistene), så blir det registrert. I DOR har vi et luksusproblem; vi har nemlig mange ryttere som rir på like mange stevner i løpet av et år. Å klare å finne alle resultater er ingen lett oppgave uten informasjon.