Stevnenytt 11/2022

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 5. Apr 2022

April måneds første stevner gav så absolutt gode resultater. DORs ryttere fortsetter å levere, både på nasjonale og internasjonale stevner. Og om vi gleder oss over dette? Ja så absolutt.

Vi starter ukens oppdatering fra sist helgs stevner med finalen i BRyK vintercup sprang i regi av Hønefoss og Ringerike Rideklubb.
Vinner av årets BRyK vintercup sprang LB (kat 2) ble Linnèa Paulsen og Kuli’s Maybe Magic.
Maria Hermine Berentsen og Kilminchy Chantelle (kat 1) vant LC feil/stil - de endte også på en 3.plass sammenlagt i BRyK vintercup LC.
Amalie Margrethe Rieber-Mohn og Whiskey (kat 3) seiret både i LA og MB.
Josefine Randem / Ronaldo vinner av 1m feil/stil.
I Belgia vant Johan-Sebastian Gulliksen 1,45m-klasse på hesten Ambrosio d’Alcy

Øvrige resultater
Hønefoss:
Bertine Hagen Berentsen / SR Hr. Olsen (kat 3) 3.pr. LC feil/stil
Linn Veronica Mysterud / Fightings Girl 3.pr. 1,20m
Linnèa Paulsen / Kuli’s Maybe Magic (kat 2) 2.pr. LB
Amalie Margrethe Rieber-Mohn / Mayfield Welfenkrone (kat 2) 4.pr. LB og 3.pr LA.
Vi ser også ut fra resultater fra BRyK vintercup dressur at Julie Kjernaas Kristiansen og Vognmandgårdens Asterix endte på en 2.plass etter finalen i LA ponni. Dette finalestevnet også i regi av Hønefoss og Ringerike.