Stevnenytt 20/2022

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 8. Jun 2022

Vi har kommet til juni måned, og mange stevner har blitt avsluttet i løpet av pinsehelgen. Nok en gang kan vi se tilbake på flotte resultater blant klubbens ryttere.

Vi starter som vanlig med de seirende i sine respektive klasser:
Vinner av lørdagens The Body Shop Cup-klasse (MB) på stevnet til Borge Rideklubb ble Amalie Margrethe Rieber-Mohn og hennes kategori 2 ponni Mayfield Welfenkrone.
I en annen MB-klasse for kat 2.ponnier samme dag var det Philippa Porskrog Heiestad og Lundgreens Amazing Dancer som tok førsteplassen.
På Hønefoss seiret Bertine Hagen Berentsen og Soxs Pocket Rocket i mandagens klasse LD (kat.3)
To seire i LB (kat 2) ble det på Linnèa Paulsen og Kuli’s Maybe Magic som også ble sammenlagtvinner av «Hønespranget Sølvcup Ponni».
Ada Lindborg Rudi og Spot The Bear gikk seirende ut i lørdagens 1m-klasse, de ble også sammenlagtvinnere av «Hønespranget Bronsecup».
Eline Werner Stenberg og Lakeview Will He Be tok førsteplassen I LC (kat 1) på søndag.
Marie Kultorp Gulliksen og Pokerface vant lørdagens 1m-klasse på stevnet til Larvik og Sandefjord Rk.

Ingrid Gjelsten / Alibi De La Roque 2.pr. 1,45m
Vi gratulerer så klart det norske young rider laget som tok 3.plassen i Nations Cup. Ikke minst er vi stolte av å ha to ryttere fra DOR på dette laget: Ingrid Gjelsten og Jenny Krogsæter som red sammen med Synne Marit Eide og Martine Mariero Moe (lagleder: Tony Andre Hansen).

Hønefoss
Bertine Hagen Berentsen / Soxs Pocket Rocket 2.pr. LB (kat 3)
Maria Hermine Berentsen / Kilminchy Chantelle 3.pr. LA (kat 1)
Linnèa Paulsen / Kuli’s Maybe Magic 2.pr. LB (kat 2)
Ada Lindborg Rudi / Spot The Bear 5.pr. 1m feil/stil, 6.pr. 1m
Vilja Owren Spørck / Northwinds Cresendo 2.pr. LC (kat 2) feil/stil
Eline Werner Stenberg 4.pr. LB (kat 1)

Nok en gang kan vi gratulerer klubbens ryttere med meget god innsats.
Ekstra gledelig er det å se at vi nå har mange gode ryttere blant klubbens yngste.

DOR ønsker alle sine ryttere lykke til videre.

Resultater
Borge   Nederland    Hønefoss   Larvik/Sandefjord

Se også hestesport.no

2.juni     4.juni   5.juni   6.juni

Og så; i morgen på Linnesvollen starter de første klasser i  årets CISO3*-stevne (Norway Grand Prix) og her har vi også mange av klubbens ryttere til start i de fleste klasser.
Oversikt over uttak til dette stevnet finner du på rytter.no
Program for årets CSIO3*-stevne her – vi håper at mange tar turen til Lier, for her er det mange interessante klasser, bla: Longines EFF Nations Cup (fredag 10/6) og Oxer Grand Prix (søndag 12/6). Og vi skal overhodet ikke glemme FERD Rideskolecup dressur (lørdag 11/6) samt FERD Rideskolecup sprang (søndag 12/6)