Stevnenytt 18/2022

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 25. Mai 2022

Vi har lagt bak oss nok en helg med stevner. Fortsatt har klubbens ryttere gode resultater å vise til, både i sprang og dressur.
Riktignok har det vært litt «roligere» på stevnefronten, men de kommende helger byr på flere stevner og mange av våre ryttere i aksjon på konkurransebanene.
Men først skal vi konsentrere oss om helgen som ligger bak oss:
Kady Besseberg og Engas Matthew tok 4.premie i MB:3 på dressurstevne i regi av Tønsberg og Omegn Rideklubb
I Nederland red Victoria Gulliksen hesten Max Martin til en 7.plass i 1,30m, mens Louise Fuchs og Sigla tok 2.premie i 75cm feil/stil på D-stevnet til Skedsmo Rideklubb.

Gratulerer med fin innsats – vi fortsetter å følge med dere.

Resultatlink:
Tønsberg   Nederland   Skedsmo

Kommende helg har DOR ryttere til start i både inn- og utland og vi ønsker dem alle lykke til!

Stevnenytt 17/2022

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 18. Mai 2022

Tre uker med Spring Tour er over for denne gang. I stort sett sol og godt vårvær har vi kunnet bivåne mye bra ridning i løpet av disse ukene. Og klubbens ryttere, de er så absolutt blant dem som har gjort det bra også i løpet av uke 3.. Men det er ikke bare på sprangbanen DOR har kunnet se både vinnere og plasseringer; vi har nemlig også dressurryttere som har vært på konkurransebanen i løpet av helgen.

På dressurstevnet i regi av Holmestrand og Omegn Rk ble det seier i MC:1 for Susanne Hjerpeland og Engas Donna Lucia.
På Linnesvollen ble det seier både i 1,20m og 1,25m for Emma Tallulah Behn og hennes Fetoucha.
1.plass i small tour for kategori 2 ponnier gikk til Amalie Margrethe Rieber-Mohn.

Ingrid Margrethe Falch-Jacobsen/Enas Maxmanus 2. og 3.pr. i MC:1-klasser

DOR gratulerer nok en gang med meget gode resultater både på sprang- og dressurbanene rundt om. Det er en glede å følge med dere.

Vi gratulerer selvfølgelig også følgende norske lagryttere på Linnesvollen:
Norges lag som vant CSIOY Nations Cup: Mira Oliva Høydal, Hanna Cecilie Wiklund, Lea Fondevik Syversen, Ada Alette Braaten Johnsen og lagleder Tony André Hansen
Vinnerlaget til Norge i lagkonkurransen for kategori 2-ponnier: Lilly Hiller, Philippa Porskrog Heiestad, Olivia Borge Malmo, Sofie Eriksen og lagleder Solveig Fotland Nevermann
2.plassen til Norges lag i Nations Cup for kategori 1 ponnier: Mikkel Fredin Nilsen, Pernille Lunde, Julie Årebrot Skai, Rasmus Aasland og lagleder Solveig Fotland Nevermann
Det norske laget i Nations Cup for juniorer: Ingrid S. Bjørklund, Siri Endresen, Max Olav Storeide Lööf, Ylva Høidal og lagleder Tony André Hansen
Samt det norske children laget som tok 2.plassen i Nations Cup: Emma Tallulah Behn, Marie Lensebråten Walstad, Madelen Ossletten Fuglstad, Mia Søraas og lagleder Tom Vidar Leren Gjeldnes.

Resultater:
Holmestrand   Linnesvollen  Hønefoss

Se også hestesport.no
13.mai 1  13.mai 2
14.mai 1  14.mai 2
15.mai     16.mai

Nå blir det litt roligere på Linnesvollen et par uker, men det arrangeres både rideskolestevne 28.mai og weekendkurs 4-5 juni, i regi av rideskolen. Klubben har også mange ryttere til start på stevner både i inn- og utland kommende helg. Vi ønsker alle deltakere lykke til i sine respektive konkurranser.
I juni er det klart for nok et internasjonalt sprangstevne her i Lier, da arrangeres det CSIO3* 9 - 12.juni, og på dette stevnet er det også finale i årets FERD rideskolecup.

Stevnenytt 16/2022

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 11. Mai 2022

Uke 2 av Drammen Spring Tour er over og vi kunne glede oss med flott vær og ditto ridning i løpet av fire dager på Linnesvollen.
 Klubbens ryttere har nok en gang plassert seg bra i helgens konkurranser, og vi i DOR fortsetter å glede oss over deres prestasjoner.

Torsdag var det Hedda Hagen Berentsen og JJ Casiska som tok 1.plassen i Silver Big Tour 1,30m.
I bronse tour (1,10m) torsdag gikk førsteplassen til Øydis Standeren Pedersen og Ilon.
Fredagens «Linnesvollen Trophy»-klasse for kat.3 ponnier ble vunnet av Amalie Margrethe Rieber-Mohn og Whiskey
I lørdagens 1,20m-klasse ble det seier for Emma Tallulah Behn og Fetoucha. Denne ekvipasjen ble også seirende i 1,30m søndag.
Vinner av 1,20m lørdag: Nora Heffermehl Werring og Espoir.

Gratulerer med flott innsats

Men det er ikke over med Drammen Spring Tur ennå. Denne torsdagen starter tredje uke, og på startlistene får vi se mange av klubbens ryttere.
I tillegg til stevnet på hjemmebane har DOR denne helgen startende på flere stevner både i inn- og utland på både sprang- og dressurstevner.
Vi ønsker dem alle lykke til i helgens konkurranser!

Resultater: Drammen Spring Tour uke 2

Se også hestesport.no  4.mai  8.mai

Stevnenytt 15/2022

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 3. Mai 2022

Første uke av Drammen Spring Tour er over og vi har mange gode resultater å glede oss over. Ikke bare på hjemmebane har våre ryttere konkurrert i løpet av helgen, og resultatene uteblev heller ikke her.

Vi må jo selvfølgelig starte med å gratulere Therese Søhoel Henriksen fra Sarpsborg Rideklubb; i år som i fjor ble norgesmester sprang (senior).

Men også DORs ryttere har levert så det holder på både dressur- og sprangstevnene som har blitt arrangert. Som alltid starter vi med klassevinnere:

Torsdag ble det seier i 1.avdeling NM (1,45m)for Johan-Sebastian Gulliksen og Ambrosio d’Alcy.
Med Equine America It’s Me des Saules ble det også seier i torsdagens 1,40m-klasse. Agria Grand Prix (1,45m) ble også vunnet av Johan, denne gangen på hesten Mylord Myles.
Maria Hermine Berentsen og ponnien Kilminchy Chantelle vant lørdagens 1m
Thea Kultorp Gulliksen og Billy Cool vant både torsdagens og lørdagens 1,30m-klasser.
Philippa Porskrog Heiestad og hennes ponni Lundgreens Amazing Dancer seiret i lørdagens 1,10m
Amalie Margrethe Rieber-Mohn og kat. 3 ponnien Mayfield Welfenkrone vant lørdagens 0,70m feil/stil-klasse
Nora Heffermehl Werring og Espoir ble vinnere av lørdagens 1,10m (bronse tour)
På D-stevnet i dressur i regi av Vestre Bærum Rk. ble det seier i lørdagens LA:3 for Susanne Hjerpeland og Engas Donna Lucia