Stevnenytt 39/2022

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 28. Okt 2022

I skrivende stund er vi godt i gang med en ny stevnehelg for DORs ryttere.
Men det skal ikke forbigås i stillhet resultater fra helgen som ligger bak oss.
Victoria Gulliksen… hva skal vi si: etter CSI5*-W stevnet i Helsinki  topper hun sammendraget i den vesteuropeiske ligaen – og hennes makker er Equine America Papa Roach!!

Men det er også andre som har gjort det veldig bra i sine respektive konkurranser i løpet av oktobers nest siste helg.

På hjemmebane (BRyK vintercup sprang) ble det seier i lørdagens LC feil/stil for Bertine Hagen Berentsen og kat 3 ponnien Soxs Pocket Rocket.
I lørdagens LA (kat 2) vant Linnèa Paulsen og Kuli’s Maybe Magic
Philippa Porskrog Heiestad og Bon Ton v.h Hippodroom vant søndagens 1m feil/stil .
Alexandra Tønnesen på Avanti Diamani W gikk av med seieren i søndagens 1,20m.
Hanna Kraszewska /Chanson vant 0,60m på D-stevnet til Skedsmo Rideklubb søndag.
Hege Margrethe Stormoen og Athena 144 vant 0,70m både lørdag og søndag på D-stevnet til Askim Rideklubb.

Øvrige resultater
Linnesvollen
Bertine Hagen Berentsen / Burnbrae Jack 2.pr. LA (kat 2), 3.pr. 0,80m fei/stil, 8.pr. 0,90m feil/stil
Philippa Porskrog Heiestad / Bon Ton v.h Hippodroom 6.pr. 1,10m
Hanna Kraszewska / Chanson 6.pr. LC (kat 1) feil/stil
Thea Hasseldokk Falch-Nevland / Little Mags 2.pr. LC (kat 3) feil/stil
Amalie Margrethe Rieber-Mohn / Diarado’s Diva 5.pr. 0,80m feil/stil, 7.pr. 0,90m feil/stil
Eline Werner Stenberg / Bonini 4.pr. 0,90m feil/stil, 2.pr. 1m feil/stil

Skedsmo
Hanna Kraszewska / Chanson 2.pr. LA (kat 1)

Thuur Z 10.pr. 1,45m
Equine America Papa Roach 6.pr. 1,60m (Longines FEI jumping world cup class)

Nok en gang kan vi i DOR gratulere våre ryttere med en super stevnehelg. Det er bare å ta av seg hatten for prestasjonene.

At rekruteringen er bra i klubben er også udelt hyggelig: flere av ponnirytterne til DOR har fortsatt å levere meget bra i sine konkurranser, noen også nå som ryttere på hest. Dette er bra både for klubben og sporten.
Det har heller ikke gått nyhetsbildet hus forbi at det nå er gode norske resultater:
Horsesport.com  Nettavisen  NRK  Hestesport.no

Resultatlister helgen 23-25/10
Linnesvollen   Skedsmo   Belgia   Helsinki   Hønefoss   Askim

DOR ønsker våre ryttere lykke til i helgens konkurranser i inn- og utland og følge med på dere; det skal vi gjøre med glede!

Tusen takk for hjelpen

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 25. Okt 2022

DOR vil med dette rette en stor takk til alle de som var med og hjalp til under årets første
vintercup-stevne i sprang.

Stevnenytt 38/2022

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 18. Okt 2022

Årets Kingsland Oslo Horse Show er over for denne gang. Det meldes om et meget vellykket arrangement. Her har klubbens ryttere hatt en super helg.
Først og fremst må det nevnes: Victoria Gulliksen/Equine America Papa Roach stod for en historisk norsk verdenscup åpning da hun red inn til en 2.plass i søndagens Longines FEI World Cup klasse.
Se DT&BB 16/10

Ikke mindre glade er vi for at Celine Eknes Hegna / H Day van Bareelhof Z ble sammenlagtvinner av årets NRyF Kingsrent Ungdomscup (jr/ur).
Se hestesport.no

Og vinner av MB (kat 2) både torsdag og fredag ble Philippa Porskrog Heiestad og Lundgreens Amazing Dancer.

Julie Askim Petersen / Gerlina S 6.pr. 1,30m
Amalie Margrethe Rieber-Mohn / Mayfield Welfenkrone  2. og 3.pr. MB (kat 2) klasser

GRATULERER alle sammen med super innsats i løpet av helgens stevne på Fornebu.
Det er en glede å følge med DORs ryttere (og det skal vi selvfølgelig fortsette med).
LYKKE TIL VIDERE!!

Se hestesport.no for flere artikler fra årets KOHS

Resultater KOHS  internasjonalt   nasjonalt

Første stevne I Longines Jumping World Cup (Western European League) 2022/2023 er da over.
Resultat etter Oslo

Men om det er slutt på stevnesesongen ? Nei overhodet ikke: Kommende helg arrangerer DOR første stevne i BRyK vintercup sprang.
Geir, Johan-Sebastian og Victoria Gulliksen er klare til start på CSI5*-W stevnet i Helsinki (Finland) kommende helg.

Videre fremover blir det rundt om i landet arrangert både hallmesterskap og innendørs NM.
Og så; på desembers første helg: Norwegian Horse Festival på Lillestrøm!

Husk refleks

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 10. Okt 2022

Det er et uttrykk som heter: "I mørket blir alle katter grå".
I mørket blir også hest/rytter både grå og til tider bortimot usynlige. Bruk refleks, både på to- og firbente i mørket og på dager med dårlig sikt.

📸Medhestitrafikken.no

Stevnenytt 37/2022

Da er første helg på Telenor Arena over. Det har vært nasjonale klasser både for hest og ponni, og DORs ryttere har «plukket premier» i omtrent alle klasser denne helgen.

Vi får starte med de seirende ekvipasjer, som vi pleier.

Vinner av hele tre MB-klasser for ponni (kategori 2) ble Linnèa Paulsen og hennes Kuli’s Maybe Magic.
Philippa Porskrog Heiestad og kat 2 ponnien Lundgreens Amazing Dancer vant MA fredag.
Vinner av fredagens 1,45m-klasse ble Geir Gulliksen og VDL Groep Quatro.
Celine Eknes Hegna ble vinner av søndagens 1,10m-klasse.