Drammen og Omegn Rideklubb og våre sosiale medie-kontoer.

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 1. Mai 2024


Klubben bruker ofte sosiale medier (Facebook og Instagram) til å dele vår informasjon. I den senere tiden har det dukket opp, i forbindelse med Lier Horse Show 2024, både falske profiler med stevnenavn, så vel som arrangementer. 

D.O.R. ønsker derfor å meddele at vår hovedkilde for informasjon vil forbli vår hjemmeside (www.dor.no), men vi vil fortsette å dele lenker derfra på vår FB og Instagram.
Klubben har tatt den avgjørelse at det i år (2024) ikke vil bli opprettet flere FB-arrangementer fra D.O.R., men heller lages innlegg på hjemmesiden som deles videre på SOME.  
Vi kommer heller aldri til å opprette profiler for våre stevner, dette til informasjon. 

Vi syns det er rimelig frekt å i tillegg lage profiler for våre stevner, og i et tilfelle bruke vår logo(!). Hva som er poenget med dette, har vi ikke klart å finne ut av, men vi sitter på en ganske lang liste over diverse profiler og arrangementer som ikke er opprettet av klubben. 
(Det vil selvfølgelig deles relevante innlegg og artikler, som vi vet kommer fra sikre kilder. Dette syns vi fortsatt er en fin måte å dele informasjon på, men all info. skal komme fra/via klubben).   


  

Mvh
Drammen og Omegn Rideklubb