Årsmøtereferat_signert.pdf

Kontrollutvalgets rapport 2024.pdf

Stevnenytt 8/2024

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 20. Mar 2024

Hva skal man si etter en stevnehelg som denne? Her kommer seirene på løpende bånd for våre ryttere– hånd i hånd med mange andre sterke plasseringer; både på dressur og sprangstevner. At vi nå har ryttere som leverer slik de gjør på i de internasjonale og nasjonale konkurranser er det bare å ta av seg hatten for!

Vi starter som alltid med å gratulere respektive klassevinnere:
I USA (Thermal) red Ingrid Gjelsten sin VDL Edgar M til seier i 4* Grand Prix (1,55m) lørdag.

På BRyK vintercup finalen i regi av Hønefoss og Ringerike vant Emmeline Adelèn Oldfield Rødfjell / Eponas Talisman 1.pr. LC:2 (ponni) lørdag. Disse ble også sammenlagtvinnere i vintercup 2023/2024 LC dressur ponni.

Grenland arrangerte L-stevne sprang: Bertine Hagen Berentsen og JJ Casiska tok seieren i både 1,10m og 1,20m søndag. På Burnbrae Jack vant hun MB både lørdag og søndag.
Thea Hasseldokk Falch-Nevland / Carnhill Bertas Lad tok førsteplassen i LA søndag.

I Belgia (Spring Tour) vant Victoria Gulliksen 1,15m lørdag på 6-årige Nazaire Vd Watermolen.

Twiggy Josefine Aas Sander / Quinine 9.pr. 1,20m, 10.pr. 1,30m
Eline Werner Stenberg / Genetic Loma II SB To 7.pr. og en 12.pr. i 1,20m-klasser

Grenland
Josefine Randem / Quinie Z 6.pr. 1,20m

Belgia
Victoria Gulliksen / Comme Dance Ee Z 2.og 9.pr. i  1,15m-klasser.

Vi gratulerer så mye! Det er en glede å følge med på deres prestasjoner både i inn- og utland. LYKKE TIL VIDERE I 2024-SESONGEN!

Se også World of Showjumping 17.mars
Hestesport.no 17.mars

Resultatlister
USA  Hønefoss  Spania  Grenland  Belgia

Stevnenytt 7/2024

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 13. Mar 2024

Det går sakte mot vår, og mens vi venter på den kan vi melde om at klubbens ryttere har gjort det meget bra i løpet av stevnehelgen som ligger bak oss.
Litt ekstra gledelig er det å se at klubbens yngre ryttere fortsetter sin fremgang! Rekruteringen er god.

I lørdagens 1,40m på Equestrian Mediterranean Tour (Spania) vant Line Karlsen Raaholt 1,40m på sin Clooney II.
På lørdagens D-stevne i regi av Søndre Nordstrand vant Caroline Wilhelmsen Fotland og Maddie Hold 0,90m og 1m . Marie Gjerdrum Helgesen / Cillia B gikk seirende ut i 1,10m.

Twiggy Josefine Aas Sander / Quinine 10.pr. 1,10m, 5. og 17.pr. i 1,20m-klasser
Eline Werner Stenberg / Genetic-Loma II SB 7.pr. 1,10m, 3. og 10.pr. i 1,20m-klasser

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 8. Mar 2024

Det nærmer seg midten av mars måned, og våren har så vidt begynt å vise seg, noe vi gleder oss over. Noe annet som også gleder er å se at klubbens ryttere fortsetter å levere gode resultater.

I løpet av helgen som ligger bak oss har D.O.R. hatt ryttere til start på to stevner her hjemme i Norge. Hønefoss og Ringerike arrangerte BRyK vintercup sprang: Søndag vant Celine Eknes Hegna 1,10m med Portobello Road L og 1,20m med H Day van Bareelhof Z.
På D-stevnet i regi av Jarlsberg og Melsom ble det seier i feil/stil 0,90m søndag til Cathrine Jerring og 5-årige Balsamico Van Twelve Oaks Z.